Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

Βρήκε διαδικτυακά τον κλέφτη του αυτοκινήτου του

Ανταμείφθηκε για την επιμονή του ένας ιδιοκτήτης Ι.Χ. που είχε κλαπεί το 2012 στη Λαμία, καθώς με συνεχή αναζήτηση σε διαδικτυακές αγγελίες της περιοχής βρήκε κάποιον που πουλούσε ανταλλακτικά του ίδιου μοντέλου και όπως αποδείχθηκε... ήταν από το δικό του αυτοκινήτου......

Όλα ξεκίνησαν το Δεκέμβριο του 2012, όταν έξω από ένα συνεργείο στα Καλύβια Λαμίας, τη νύχτα, άγνωστοι δράστες έκλεψαν ένα ασημί Peugeot, όπως αναφέρει το lamiareport.

Ο ιδιοκτήτης του, όλο αυτό το διάστημα, δεν σταμάτησε να ψάχνει το αυτοκίνητό του και τελικά η επιμονή του έφερε αποτέλεσμα.

Πριν από λίγες ήμερες εντόπισε στο διαδίκτυο έναν 20χρονο Λαμιώτη να προσπαθεί να πουλήσει κάποια ανταλλακτικά (πόρτα και καπό), από ασημί Peugeot.

Αμέσως, έφτιαξε ένα ψεύτικο προφίλ και εμφανίστηκε ως ενδιαφερόμενος αγοραστής από τη Θήβα. Ο 20χρονος που νόμιζε ότι βρήκε πελάτη έκλεισε το ραντεβού για να του πουλήσει την πόρτα και το καπό, τα οποία όπως αποδείχτηκε ήταν κομμάτια από το αυτοκίνητο που του είχαν κλέψει πριν από δυο χρόνια περίπου.

Ο 20χρονος συνελήφθη, ωστόσο υποστήριξε ότι το αυτοκίνητο δεν το έκλεψε αυτός και ότι το πήρε από κάποιον ρομά.

Η κατηγορία που αντιμετωπίζει είναι αποδοχή και διάθεση προϊόντος κλοπής και θα οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα, ενώ το Τμήμα Ασφάλειας Λαμίας ερευνά εάν ο 20χρονος εμπλέκεται και σε άλλες υποθέσεις.

Στον ιδιοκτήτη, πέρα από τη ηθική ικανοποίηση ότι έστω και μετά από δυο χρόνια έβγαλε άκρη με το αυτοκίνητο που του είχαν κλέψει, επί της ουσίας, του έχει μείνει ο σκελετός του αυτοκίνητου και τώρα ψάχνει να δει τι έγιναν τα υπόλοιπα ανταλλακτικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου