Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

Παραλίγο θερμό επεισόδιο στο Δημοτικό Συμβούλιο μεταξύ του κ. Ταγκαλή και του κ. Μολιώτη

Παραλίγο να έχουμε θερμό επεισόδιο στο Δημοτικό Συμβούλιο μεταξύ του κ. Ταγκαλή και του κ. Μολιώτη, όταν ο δεύτερος αποκάλεσε «εκμαυλιστή συνειδήσεων» των κ. Λουκά Λύτρα με αφορμή διαγραφές χρεών στην Δημοτική Ενότητα Παρνασσού.......
Ο κ. Μολιώτης όταν ξεκίνησε την απάντησή του προς τον κ. Ταγκαλή είπε ότι δεν πρόκειται να εκφράσει όσα θα ήθελε γιατί δεν είναι παρόντας ο κ. Λύτρας. Υποστήριξε ότι διεγράφησαν σε 137 άτομα χρέη 100.000 ευρώ με εισήγηση της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος, αντί την Διεύθυνσης Οικονομικών, ενώ υποστήριξε ότι ο κ. Λύτρας είχε δηλώσει ότι λόγο περιορισμένου χρόνου που θα ασκούσε τα καθήκοντά του θα περιοριζόταν να διεκπεραιώνει. Τόνισε ότι έχει βρει κάποιες χιλιάδες αιτήσεις πολιτών και αποκάλεσε τον κ. Λύτρα εκμαυλιστή συνειδήσεων, εννοώντας ότι διέγραφαν χρέη για πολιτικά οφέλη. Ο χαρακτηρισμός προκάλεσε τη μήνη του κ. Ταγκαλή που του είπε ότι εφόσον ο κ. Λύτρας δεν είναι παρών για να υπερασπιστεί τον εαυτό του θα έπρεπε να ντρέπεται και να μη χρησιμοποιήσει τέτοιες εκφράσεις. Τελικά ο κ.Μολιώτης ανακάλεσε επειδή δεν ήταν παρών ο κ.Λύτρας.
Θα κάνει ένορκη διοικητική εξέταση
Ο Δήμαρχος πάντως ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει σε ένορκη διοικητική εξέταση, ισχυριζόμενος ότι υπάρχουν ζητήματα με την ύδρευση. Σε επικοινωνία που είχαμε μάλιστα, μας επιβεβαίωσε ότι υπάρχουν ενδείξεις για ανάμειξη υπαλλήλου ή υπαλλήλων, ενώ ακόμη δεν γνωρίζουν αν υπάρχει εμπλοκή πολιτικών προσώπων.
Και ο Σταντζούρης θα πάει στον Εισαγγελέα
Τα όσα είπε ο κ. Μολιώτης προκάλεσαν την αντίδραση του κ. Νίκου Σταντζούρη συμβούλου της παράταξης Πολίτες στο Προσκήνιο, ο οποίος είπε ότι είχε παρόμοιες καταγγελίες και τώρα που βρέθηκε κάποιος να του τα επιβεβαιώσει θα απευθυνθεί στον κ. Εισαγγελέα.
Να πάει στη Δικαιοσύνη

Το θέμα είναι σοβαρό πραγματικά. Αν είχε στηθεί βιομηχανία διαγραφής χρεών, είτε με πολιτικά, είτε με άλλου είδους οφέλη, το θέμα πρέπει να φτάσει στη Δικαιοσύνη, αρκεί να υπάρχουν αποδείξεις και μαρτυρίες.
Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ

6 σχόλια:

  1. Αν είναι σωστός και τίμιος ο αντιδήμαρχος όπως ο ίδιος ευαγγελίζεται, ας φτάσει επιτέλους το θέμα μέχρι το τέρμα να ξεμπερδεύουμε. Αυτό που γίνεται με τις διαγραφές χρεών, το γνωρίζουν και ακόμα και οι πέτρες! Κάθαρση τώρα και απόδοση ευθυνών για παραδειγματισμό.
    Φοβάμαι όμως ότι στο τέλος, πάλι θα έχουμε κάποια κωλοτούμπα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Δήμαρχος <>
    Άρα κανένας υπάλληλος θα την πληρώσει και αν.
    Τρια χρόνια τωρα που δεν έχουν βγει λογαριασμοί νερών ποιός φταίει? υπάρχουν ή οχι ευθύνες?
    Απλά ρωτάω ως πολίτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απο λογια χορτασαμε. Ας πανε επιτελους στη δικαιοσυνη με αποδειξεις να ξεβρωμισει ο τοπος. Καμια ανοχη στα σουργελα και τους απατεωνες που κανουν πολιτικη στην πλατη μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αντιδήμαρχε προχωρά το θέμα!βαλτε εισαγγελέα και όλοι θα ειναι μαζί σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δηλαδή εμείς που πληρώνουμε είμαστε οι μαλάκες κι οι άλλοι είναι μάγκες (θέλουμε ονόματα να δούμε ποιοι είναι αυτοί οι καλοί δημότες που δεν πληρώνουν εις βάρος των κορόιδων) και καλά αν είναι άνθρωποι που είναι άνεργοι που δεν έχουν εισόδημα το κατανοώ και καλά έκαναν και τα διέγραψαν αλλά αυτοί οι άνθρωποι έχουν αξιοπρέπεια δεν έχουν μπάρμπα στη Κορώνη και είναι οι πρώτοι που πληρώνουν ........ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΈΑ !!!!
    Και ένα αφελές ερώτημα αφού αυτά τα ήξεραν γιατί δεν τα έβγαλαν νωρίτερα όταν έγιναν οι διαγραφές γιατί το κάνανε γαργάρα??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. στον καταλογο με της διαγραφες ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ Ο κυριος ΑΝΤΙ ΤΙΠΟΤΑΣ ( ΜΩΛΙΩΤΗΣ) τα δικα του ονοματα . Τα οποια και φυσικα του τα ξεπληρωσαν ψηφιζοντας τον .
    Βαρεθηκα εδω και χρονια να ακουω την παρεα της ΜΟΥΡΙΑΣ να απειλη με εισαγγελεις και εξαταστηκες .
    ΑΝΤΕ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή