Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Κυριακή 20 Απρλίου σήμερα.....

Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

Οι συνεργάτες των Γερμανών

Η φράση του τίτλου είναι τόσο αρνητικά φορτισμένη ώστε η ανάγνωσή της προκαλεί αισθήματα ανατριχίλας και ενστικτώδη απέχθεια σε όλους τους αναγνώστες, ανεξαρτήτως κομματικής προελεύσεως και παραταξιακής προτιμήσεως. ....
Η εικόνα του ανθρώπου που συνεργάζεται μ' έναν στυγνό, μισάνθρωπο, αληθινά σατανικό κατακτητή είναι ταυτισμένη με το αρχέτυπο του προδότη, του Ιούδα Ισκαριώτη.

Οι Γερμανοί δεν έχουν φίλους στην Ελλάδα και δύσκολα πρόκειται να αποκτήσουν, όποια εξέλιξη κι αν έχει η μνημονιακή περιπέτεια της χώρας μας. Η εναντίωσή τους στον Ελληνισμό έχει βάθος στον χρόνο και απίστευτη ένταση. Ξεκινά από τις ασύλληπτα κτηνώδεις σφαγές του Αλαρίχου σε Αττική και Πελοπόννησο στα τέλη του 4ου αιώνα μ.Χ., περνά από τη διαχρονική συνεργασία και στρατηγική συμμαχία των Γερμανών με τους φυλετικά συγγενείς τους Τούρκους και κορυφώνεται με τα ολοκαυτώματα της Βέρμαχτ και των Ες Ες, που καταλήστευσαν και μακέλεψαν την πατρίδα μας.

Τώρα, η διάθεση εξόντωσης του λαού μας από τους Γερμανούς εκδηλώνεται με όπλα την οικονομία και το ευρώ. Και δυστυχώς, για μια εισέτι φορά, βρίσκουν πρόθυμους ελληνόφωνους συνεργάτες. Ορισμένοι, ακόμα κι αν δεν είναι εν τοις πράγμασι συνεργάτες του εχθρού, συμπεριφέρονται έτσι λόγω... πικρίας!

Ο Αντώνης Σαμαράς και ο Βαγγέλης Βενιζέλος με τη στάση τους δείχνουν στον ελληνικό λαό ότι επιθυμούν είτε η κυβέρνηση να αποτύχει παταγωδώς, να διαλυθούμε ως χώρα και να γίνουμε σαν την Συρία, είτε να κάνει μια θεαματική κωλοτούμπα και να υπογράψει όσα κατάπτυστα και προδοτικά Μνημόνια είχαν υπογράψει και υπηρετήσει οι ίδιοι. Αυτό το κάνουν επειδή θέλουν να εκδικηθούν τον ελληνικό λαό που τους πέταξε στον κάλαθο των απορριμμάτων της Ιστορίας.
Το ίδιο πράττει από πεποίθηση (!) και ο Σταύρος Θεοδωράκης με το θολό και δυσώδες Ποτάμι του. Νιώθει ότι υπάρχει πρόσφορο έδαφος να αναπτυχθεί πολιτικά, αν λειτουργεί ως εκπρόσωπος Τύπου των πιστωτών και αν ταυτίσει τη λογική με τον ενδοτισμό.
Απαντες οι προαναφερθέντες είναι ολότελα απαράδεκτοι και αξιοθρήνητοι.
dimokratianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου