Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

ΕΠΣ ΦΩΚΙΔΑΣ - ΠΟΙΝΕΣ ΤΕΛΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

Η ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ συνεδρίασε, την Πέμπτη  26/02/2015 και ώρα 10:30 π.μ. στα γραφεία της ΕΠΣ Φωκίδας, όπου παρέλαβε και έλεγξε το Φύλλο του Αγώνα του Τελικού Κυπέλλου, ποδοσφαιρικής περιόδου 2014 – 2015.  
Π Α Ρ Ο Ν Τ Ε Σ:   Δημήτρης  Παπαγεωργίου  &  Κώστας Παλάντζας
Α Π Ο Ν Τ Ε Σ :   Νίκος Στεργίου
 Η Επιτροπή  λαμβάνοντας  υπόψη :......

·                   Τις διατάξεις των άρθρων του Πειθαρχικού Κώδικα 2014,
·                   Τον Κ.Α.Π. Ερασιτεχνικών Πρωταθλημάτων 2014,
·                   Τις  Προκηρύξεις του Κυπέλλου   &
·                   Το ανωτέρω Φ.Α., που περιήλθε στην ΕΠΣ Φωκίδας και τις διατυπωθείσες σε αυτό παρατηρήσεις του διαιτητή και του παρατηρητή του εν λόγω αγώνα, καθώς και το ποινολόγιο, ομόφωνα αποφάσισε  και
          Επιβάλλει  κατά περίπτωση τις παρακάτω πειθαρχικές κυρώσεις :

Α)     ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ:

1)      Στο ποδοσφαιριστή του ΑΟ ΔΩΡΙΕΙΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ Δ., με Α.Δ. 1227896 ποινή αποκλεισμού μιας (1) αγωνιστικής ημέρας από 19/02/2015 και χρηματική ποινή δέκα  (10,00) ευρώ, βάσει του Άρθρου 10, παρ. 1,  εδαφ.  α, περ.  Ι, σε συνδυασμό με την παράγραφο 2Δ του ιδίου άρθρου του  Πειθαρχικού Κώδικα  (2η Κίτρινη).

Β)      ΚΙΤΡΙΝΕΣ  ΚΑΡΤΕΣ:
Βάσει της Προκήρυξης του Κυπέλλου, ποδοσφαιρικής περιόδου 2014 – 2015 καθώς και των παρατηρήσεων του Διαιτητή, με Κίτρινη Κάρτα παρατηρήθηκαν,  οι ποδοσφαιριστές των παρακάτω ομάδων:

1)                ΑΟ ΔΩΡΙΕΙΣ, παρατηρήθηκαν επτά (7) ποδοσφαιριστές και βάσει του Άρθρου  
13, παρ. 8, της Προκήρυξης, επιβάλλεται χρηματική ποινή επτά  (7) ευρώ.
2)               ΑΣ  ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ, παρατηρήθηκαν πέντε (5)  ποδοσφαιριστές και βάσει του
Άρθρου 13, παρ. 8, της Προκήρυξης, επιβάλετε  χρηματική ποινή πέντε  (5) ευρώ.

 Γ)     Στον  βοηθό προπονητή του ΑΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ, κύριο Νικόλαο Λύτρα,  για όσα αναφέρει ο Διαιτητής στο Φύλλο Αγώνα του Τελικού Κυπέλλου, που διεξήχθη 18/02/2015 στο Δημ. Γυμν. Άμφισσας και  τον βαρύνουν, επιβάλλει την χρηματική ποινή των πενήντα (50) ευρώ,  βάσει του άρθρου 11, παράγραφος 2 & 4 του Πειθαρχικού Κώδικα  (Αποβολή από τον αγωνιστικό χώρο για διαμαρτυρία προς τον διαιτητή / Υπότροπος).

Δ)     Η  Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε υπόψη τον Πειθαρχικό Κώδικα της ΕΠΟ, τα όσα αναφέρει ο Διαιτητής στο Φ.Α. μεταξύ των ομάδων ΑΟ ΔΩΡΙΕΙΣ – ΑΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ (18/02/2015) καθώς και την έκθεση του παρατηρητή αγώνα, ομόφωνα αποφάσισε και επιβάλλει στο γηπεδούχο σωματείο ΑΟ ΔΩΡΙΕΙΣ για όσα το βαρύνουν, την χρηματική ποινή των πενήντα (50) ευρώ για ρίψη αντικειμένου (νεράντζια), βάσει του άρθρου 22 της προκήρυξης της Α΄ ερασιτεχνικής κατηγορίας σε συνδυασμό με το άρθρο 15, του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.                            



Ε)      Η  Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε υπόψη τον Πειθαρχικό Κώδικα της ΕΠΟ, τα όσα αναφέρει ο Διαιτητής στο Φ.Α. μεταξύ των ομάδων ΑΟ ΔΩΡΙΕΙΣ – ΑΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ (18/02/2015) καθώς και την έκθεση του παρατηρητή αγώνα, ομόφωνα αποφάσισε και επιβάλλει στο φιλοξενούμενο σωματείο ΑΣ ΑΣΤΕΡΑΣ για όσα το βαρύνουν:
1.                 Την  χρηματική ποινή των πενήντα (50) ευρώ για ρίψη κροτίδας.
2.                Την χρηματική ποινή των πενήντα (50) ευρώ για ρίψη μπουκαλιού με νερό συν πενήντα (50) ευρώ λόγω υποτροπής.
 Βάσει του άρθρου 22 της προκήρυξης της Α΄ ερασιτεχνικής κατηγορίας σε συνδυασμό με το άρθρο 15, του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.

·                   Η καταβολή κάθε χρηματικής ποινής γίνεται μέσα σε τριάντα (30) ημέρες από την έκδοση  της απόφασης, η οποία και κοινοποιείται εγγράφως στα αθλητικά σωματεία από την ΕΠΣ Φωκίδας ( Άρθρο 29 του Πειθαρχικού Κώδικα).
·                   Κάθε Κίτρινη κάρτα, βάσει του Άρθρου 13, παρ. 8, της Προκήρυξης, επισύρει χρηματική ποινή ενός (1) ευρώ.


                         ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ  ΕΠΙΤΡΟΠΗ
       Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                        ΤΟ   ΜΕΛΟΣ 



      ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ                                     ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΛΑΝΤΖΑΣ   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου