Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, τιμάται η μνήμη των: Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου . .....

Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΗΜΟΥ ΑΔΕΛΦΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

    Ο Δήμαρχος ΑΔελφών Αθανίκος Παναγιωτοσέκης, 


καλεί τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου σε έκτακτη Συνεδρίαση, την Δευτέρα 30 Φεβρουαρίου 2015, με μοναδικό προς συζήτηση θέμα : ......

Ανανέωση αδείας χρήσεως πλαγιάς και καστροπαρυφών στην περιοχή''Λαρνακοπάτημα'' της πόλεως Αμφιστέας του Δήμου ΑΔελφών.

   Με το θέμα έχει ασχοληθεί το Τοπικό Συμβούλιο της Αμφιστέας μετά από αίτηση της μισθώτριας εταιρείας ''Σου&Βου ΑΕ''.   Η δε απόφασή του, ήταν μη αρμόζουσα με τα δημοκρατικά αισθήματα των εχόντων εξάρτηση από τα ειδικά συμφέροντα της περιοχής.
  Κατόπιν τούτου, το έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο, καλείται να υποβάλλει τα διαπιστευτήριά του προς την Ανωτέρα του Αρχή, αποκαθιστώντας την τάξη στην διασαλευθείσα από την προηγούμενη απόφαση, εξωχώρια κοινωνία.
  Η αναμενόμενη απόφασή του θα πρέπει να είναι σύμφωνη με την βούληση της επί σειράς ετών χορηγού, προς την οικονομικά δοκιμαζόμενη συμπαθή κατηγορία των ανθρώπων, των οποίων το μέλημα είναι η διαιώνιση της υπάρχουσας καταστάσεως. 
 Εισήγηση για το θέμα, δεν θα υπάρξει.  Μόνον ψηφοφορία.

  Προς αποφυγήν δε οποιουδήποτε πολιτικού ατυχήματος, λόγω γνώσεων ή απειθαρχίας, θα προσμετρηθούν δημοκρατικά, μόνον οι ψήφοι των Συμβούλων των μη εχόντων σχέση (γεωγραφικά) και γνώση (του θέματος).  Δηλαδή οι προερχόμενοι από την Σουβαλογραβιά, τηνΜαυροστρώμη και την Δεσφινογάλαξα.

Ο Δήμαρχος ΑΔελφών

Αθανίκος Παναγιωτοσέκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου