Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

Ζητείται ταχυδρόμος στην Ανταρκτική!

«Αν αντέχετε να κουβαλάτε στο χιόνι μια κούτα με 70.000 επιστολές, αν μπορείτε να συμβιώσετε με 2.000 δύσοσμους πιγκουίνους, αν η θερμοκρασία των -10 βαθμών Κελσίου .....
δεν είναι για σας πρόβλημα κι αν μπορείτε να μην κάνετε μπάνιο για έναν μήνα τότε υπάρχει μια θέση για σας στο βρετανικό ταχυδρομείο». Αυτά αναφέρει η σχετική αγγελία που δημοσιεύτηκε στον βρετανικό Τύπο και αναζητά έναν θαρραλέο που θα αναλάβει το ταχυδρομείο, το μουσείο και το μαγαζί στο νοτιότερο άκρο της Ανταρκτικής, στο Port Lockroy. Η τοποθεσία είναι τόσο απομακρυσμένη, που ακόμα και τα ελικόπτερα δεν είναι σε θέση να την προσεγγίσουν ενώ ο πιο κοντινός γιατρός βρίσκεται σε ένα πλοίο, τρεις μέρες μακριά.
perierga.gr - Ζητείται ταχυδρόμος στην Ανταρκτική!
Επίσης, δεν υπάρχει internet ή Wi-Fi, κεντρική θέρμανση και σήμα τηλεφώνου. Προσφέρεται πεντάμηνη σύμβαση που θα διαρκέσει από τον Νοέμβριο έως τον Μάρτιο και μισθός 1.500 λίρες. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τους υποψηφίους ενδιαφερόμενους λήγει στις 27 Φεβρουαρίου. Τώρα θα αναρωτηθείτε βέβαια τι χρειάζεται εκεί το ταχυδρομείο…  Μα για να μεταφέρει τις χιλιάδες επιστολές που στέλνουν ανά τον κόσμο οι επιβάτες των κρουαζιερόπλοιων που σταματούν στην περιοχή για μια επίσκεψη.
perierga.gr - Ζητείται ταχυδρόμος στην Ανταρκτική!
perierga.gr - Ζητείται ταχυδρόμος στην Ανταρκτική!
perierga.gr - Ζητείται ταχυδρόμος στην Ανταρκτική!
perierga.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου