Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

Ευχαριστήρια Επιστολή του Πολιτευτή του ΛΑ.Ο.Σ Κου Γιαννικούλη Κ. Χρήστου

   Συμπατριώτες και Συμπατριώτισσες
    
     Ευχαριστώ θερμά όλους και όλες εσάς που με τιμήσατε με την ψήφο σας και δείξατε εμπιστοσύνη  στο πρόσωπο μου.....


Άλλη μια εκλογική αναμέτρηση τέλειωσε. Για μένα προσωπικά τίποτα δεν άλλαξε δυο κόμματα που προώθησαν τα οργανωμένα συμφέροντα πήραν ξανά τα πρωτεία. Αν και εκ διαμέτρου αντίθετος με τη Νέα Κυβέρνηση εύχομαι να ευοδωθούν οι προσπάθειες της για το καλό της Πατρίδος και του λαου , ιδιαίτερα δε όταν αυτή έχει αντιγράψει σε μεγάλο βαθμό το πρόγραμμα που εμείς διακηρύττουμε εδω και 4 χρόνια. Εχω ομως τις επιφυλάξεις μου για το αποτέλεσμα. Ο Χρόνος θα δείξει αν έχω δίκιο η άδικο.


Για τον Λαϊκό ορθόδοξο Συναγερμό δυστυχώς η σκευωρία στο πρόσωπο του Προέδρου πέρασε,  λασπολογία από τα ΜΜΕ των ολιγαρχών, πληρωμένες γραφίδες, στημένες δημοσκοπήσεις που δεν αποτυπώνουν γνώμες αλλά κατευθύνουν ψήφους και χειραγωγούν συνειδήσεις και ο ΛΑ.Ο.Σ έμεινε πάλι εκτός βουλής.

Φαίνετε τελικά πως οι πολίτες είδαν να γίνονται πράξη τα οράματα τους για μια δίκαια κοινωνία τα τελευταία 2,5 χρόνια , είδαν έργο επ΄ ωφελεία του λαού και της Πατρίδος και έστειλαν ξανά τα ίδια κόμματα στη βουλή να τους εκπροσωπήσουν.  Η γνώμη τους είναι απόλυτα σεβαστή αλλά δεν θα πρέπει να ξεχνούν ότι κάθε λαός είναι τόσο ευχαριστημένος όσο ο ίδιος επιλέγει, βιώνει τα αποτελέσματα των δικών του επιλογών και δεν θα πρέπει να αναζητά ευθύνες σε άλλους ούτε να διαμαρτύρεται.

Ευχαριστώ επίσης Θερμά όσους βοήθησαν στον αγώνα που έκανα πόρτα πόρτα και ιδιαίτερα το συναγωνιστή Γιώργο ένα 30χρονο παλικάρι που με τα νιάτα και το ενδιαφέρον αλλά και την αγάπη για την πατρίδα μας μου έδωσε κουράγιο να κάνω για μια ακόμα φορά αυτό που έπρεπε.
   
    Θα είμαι πάντα δίπλα σας συμπαραστάτης στα προβλήματα σας και στα προβλήματα του Νομού μας . .

Με εκτίμηση
Γιαννικούλης Χρήστος του Κωνσταντίνου
Πολιτευτής του ΛΑ.Ο.Σ

2 σχόλια:

  1. Γιαννικουλης Κ. Χρηστος5 Φεβρουαρίου 2015 στις 12:43 μ.μ.

    Προς τον διαχειριστη του BLOG ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΑ
    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΜΕ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή