Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

40 εκ χιόνι στον Παρνασσό


Με αναστολή λειτουργίας ξεκίνησε η χθεσινή σήμερα, αλλά ευτυχώς η μικρή εξασθένηση των ανέμων, επέτρεψε τη μερική λειτουργία από τις 10 και μετά....

Έτσι λειτούργησαν οι: Αφροδίτη, Αίολος & baby 1 στα Κελλάρια και Ήρα, Παν από τη Φτερόλακα. Οι άνεμοι αυξήθηκαν πάλι προς το μεσημέρι και οι αναβατήρες στα Κελλάρια έκλεισαν στις 15:00, ενώ στη Φτερόλακα παρέμειναν κανονικά ανοιχτοί μέχρι τις 16:00.
Το νέο χιόνι που έπεσε φτάνει τα 40 εκ. και παρά τους ισχυρούς ανέμους η κατάσταση στα ψηλότερα των πιστών έχει βελτιωθεί σημαντικά. Με τη κατάλληλη προετοιμασία από το προσωπικό και τα μηχανήματα του ΧΚΠ, ελπίζουμε ότι θα μπορέσουμε να δώσουμε περισσότερες πίστες σε χρήση μέσα στην εβδομάδα.
Από σήμερα  και τουλάχιστον μέχρι την Κυριακή περιμένουμε ηλιοφάνεια, με νορμάλ αέρα και αρκετό ψύχος. Η ποιότητα του χιονιού θα είναι εξαιρετική και γενικά οι συνθήκες για χιονοδρομία άριστες!

ΣΗΜΕΡΑ καιρού επιτρέποντος θα λειτουργήσουν οι αναβατήρες:
Αφροδίτη, Αίολος, Βάκχος, Ηρακλής, Περικλής,  Ήρα, Παν, Πυθία & baby 1
Και οι πίστες:  Αφροδίτη (Νο1 & Νο1α), Αίολος (Νο3 & Νο4), Βάκχος (Νο2, & Νο2β), Περικλής (Νο5), Διηάνειρα (Νο12),  Ήρα (Νο7 και Νο7α), Παν, Πυθία (Νο14 & Νο14α) & baby 1.
(Η σύνδεση Κελλάρια - Φτερόλακα θα γίνεται οδικά με βανάκι.)

Ο ΚΑΙΡΟΣ
Σήμερα περιμένουμε ηλιοφάνεια. Οι θερμοκρασίες θα κυμαίνονται από -13°Cέως -9°Cενώ οι άνεμοι θα είναι μέτριοι  ΒΑ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η λειτουργία του ΧΚΠ, και μόνο για φέτος, προβλέπεται να σταματήσει στην Φτερόλακα στις 28/2/15. Από την 1 Μαρτίου ξεκινούν τα έργα της 2ης φάσης εκσυγχρονισμού των αναβατήρων και θα διακοπεί η παροχή του ηλεκτρικού ρεύματος.
Τα Κελλάρια θα λειτουργούν κανονικά μέχρι τις 15 Απριλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου