Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 18 Απριλίου σήμερα......

Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Ελληνικός Σύλλογος Τουριστικής Χιονοδρομίας - Εκδηλώσεις του Συλλόγου για τον Μάρτιο 2015

Snow Vintage Days
Επιστροφή στα 70's - 80's και ακόμα πιο πίσω, για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι!.....

Ο Ελληνικός Σύλλογος Τουριστικής Χιονοδρομίας, σε συνεργασία με το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού, διοργανώνει Snow Vintage Days, το Σαββατοκύριακο 7-8/3/2015.

Πάρτε τα παλιά πέδιλα σας (old school), τα παλιά σας πολύχρωμα ρούχα, στο Walkman βάλτε την αγαπημένη σας κασέτα και ότι άλλο σας θυμίζει εκείνη την εποχή και ελάτε στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού να διασκεδάσουμε και να κάνουμε σκι όπως τότε!

Προγραμματίζεται στις 13:00 ομαδική κατάβαση από την κορυφή του Περικλή, με την απαραίτητη βιντεοσκόπηση.

Παρακαλούνται όλοι οι συμμετέχοντες, να ελέγξουν την κατάσταση του παλιού εξοπλισμού τους. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δοθεί στις δέστρες για την σωστή τους λειτουργία.

Περισσότερα: ΕΔΩ και ΕΔΩ

Catski στην Οίτη
Ο Ελληνικός Σύλλογος Τουριστικής Χιονοδρομίας σε συνεργασία με το «Καταφύγιο Οίτη», διοργανώνει για τα μέλη και τους φίλους του εκδρομή για Catski (ski εκτός οργανωμένου Χ.Κ. με μεταφορά με ρατράκ) στην Οίτη, το Σαββατοκύριακο 14-15 Μαρτίου 2015.

Το κόστος είναι 30€/ημέρα και σε αυτό περιλαμβάνονται πέδιλα ή σανίδα για όσους δεν διαθέτουν.

Ελάχιστη συμμετοχή 5 άτομα. Μέγιστη συμμετοχή 20.

Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας!

Παράλληλα σε συνεργασία με το γραφείο ενοικιάσεων Turtle Vacation, υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς και διανυκτέρευσης με αυτοκινούμενα τροχόσπιτα (camper), με αναχώρηση από Αθήνα το απόγευμα της Παρασκευής 13 κα& iota; επιστροφή το βράδυ της Κυριακής 15. Εναλλακτικά αναχώρηση Σάββατο και επιστροφή Κυριακή, ανάλογα τις συμμετοχές.

O ΕΣΤΟΥΧ εξασφάλισε έκπτωση στα αυτοκινούμενα, με το συνολικό κόστος ενοικίασης ενός πλήρως εξοπλισμένου αυτοκινούμενου ανέρχεται, ανάλογα με το μέγεθος (5-6 ατόμων) στα 220-240€ και το συνολικό &eps ilon;κτιμώμενο κόστος καυσίμων στα 50€ (διόδια δεν απαιτούνται). Το ποσό διαιρείται στον αριθμό συμμετεχόντων (π.χ. 5 άτομα: 220+50=270/5=54€, 6 άτομα: 240+50=290/6=48,3€)

Για την ενοικίαση του αυτικινούμενου απαιτείται προκαταβολή του 1/3 του κόστους ενοικίασης.

Εναλλακτικά, στην περιοχή υπάρχουν καταλύματα στα χωριά Παύλιανη, Αθανάσιος Διάκος και Καλοσκοπή.

Παρακαλούνται όσοι δηλώνουν συμμετοχή να αναφέρουν τις ημέρες συμμετοχής ή αν είναι διήμερο και επίσης αν τους ενδιαφέρει η μεταφορά/διαμονή με αυτοκινούμενο (camper).

Καταληκτική ημερομηνία δήλωσης συμμετοχών Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015.

Περισσότερα: ΕΔΩ και ΕΔΩ


Ελληνικός Σύλλογος Τουριστικής Χιονοδρομίας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου