Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

10η HORECA METROPOLITAN EXPO - Η ΦΩΚΙΔΑ ΠΑΡΟΥΣΑ

Σημαντική ήταν η παρουσία και η συμμετοχή Επαγγελματιών της Φωκίδας στην 10η Έκθεση Hotel, Restaurant and Café HORECA 2015 στο Εκθεσιακό Κέντρο METROPOLITAN EXPO 6-9 Φεβρουαρίου 2015......

    Σε μια ξεχωριστή και οργανωμένη γωνιά με την επιγραφή Φωκίδα δόθηκε ένα ποιοτικό στίγμα των τοπικών παραδοσιακών και εκλεκτών προϊόντων και υπηρεσιών και των δυνατοτήτων των επιχειρήσεων και των επαγγελματιών της Φωκίδας.
   Οι επιχειρήσεις της Φωκίδας συμμετείχαν στην Έκθεση με στελέχη τους τα οποία με αξιοζήλευτο επαγγελματισμό και ευγένεια παρουσίασαν και επικοινώνησαν τα εκλεκτά προϊόντα της Φωκίδας και τη μοναδική εμπειρία που θα έχει κάθε επισκέπτης στον όμορφο Νομό


    Στην έκθεση συμμετείχε η Ξενοδοχειακή Επιχείρηση «Hotel Ganimede»η οποία εδρεύει στην μικρή και γραφική κωμόπολη του Γαλαξιδίου. Το Ξενοδοχείο Γανυμήδης με παράδοση στην ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών του, επιλέχθηκε μάλιστα να παρουσιάσει το Πρότυπο Πρωινό της Φωκίδας , με την φροντίδα της οικοδέσποινας του κας Χρυσούλας Παπαλέξη. Φρέσκα υλικά, προϊόντα τοπικών παραγωγών, μαρμελάδες ,γλυκά του κουταλιού, γαλακτοκομικά αρτοσκευάσματα από τον οικογενειακό φούρνο Παπαλέξη συνθέτουν το μοναδικά γευστικό αλλά και ποιοτικό Πρωινό της Φωκίδας. (τηλ.6937/154567 www.ganimede.gr)

  Οι επισκέπτες της έκθεσης ,στο Περίπτερο της Φωκίδας ,είχαν την ευκαιρία επίσης να γευτούν διαφόρων ειδών και ποικιλιών οίνου τα οποία παράγει το Κτήμα Αργυρίου.Η Οικογένεια Αργυρίου Mε πίστη και αφοσίωση στην οινοποιητική κουλτούρα της χώρας μας, και με ταυτόχρονη χρήση σύγχρονων μεθόδων οινοποίησης, παράγει οίνους ποιότητας που αντιπροσωπεύουν απόλυτα τον τόπο. Το κτήμα βρίσκεται στo Πολύδροσο ένα πανέμορφο χωριό στους βορειοδυτικούς πρόποδες του Παρνασσού και παράγει σήμερα 9 διαφορετικούς τύπους κρασιού δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση τόσο στην καλλιέργεια Ελληνικών ξεχασμένων ποικιλιών όσο και στην ανάδειξη ιδιαίτερων χαρακτηριστικών των διεθνών ποικιλιών. Η οικογένεια Αργυρίου παρέχει μάλιστα τη δυνατότητα διαμονής στους επισκέπτες του κτήματος οι οποίοι επιθυμούν να γνωρίσουν τις ποικιλίες των κρασιών που παράγει , στον παραδοσιακό ξενώνα οινογευσίας τον οποίο διαθέτει. 
Την Επιχείρηση Αργυρίου Winery εκπροσώπησε η κα Δέσποινα Αργυρίου η οποία προσέφερε στους επισκέπτες της έκθεσης εκλεκτής ποιότητας οίνους.
(τηλ.22340/29616 www.argyriouwinery.eu)

  Στο πλαίσιο της προβολής Υπηρεσιών Τουρισμού,συμμετείχε επίσης στην Εκθεση η κα Έλλη Κοτσάνου η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα οργάνωσης εκδρομών στην Ελλάδα αλλά και στο Εξωτερικό καθώς επίσης και στον τομέα Οργάνωσης Συνεδρίων και Εκδηλώσεων.Το Γραφείο Εναλλακτικού Τουρισμού “ Delphi Tours “ έχει την έδρα του στην Άμφισσα και παρέχει στους τουρίστες που το εμπιστεύονται,υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και μεταφορές με ασφάλεια και άνεση.(τηλ.22650/28507 www.delphi-tours.com)

  Επίσης προϊόντα παρουσιάστηκαν και προσφέρθηκαν στους επισκέπτες της έκθεσης από τις παρακάτω επιχειρήσεις : Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Άμφισσας- εμπόριο επιτραπέζιας ελιάς (τηλ.22650/29651),Μελίρρυτη –παραγωγή ξεχωριστών ποικιλιών παστελιού (μελάτο , μυγδαλάτο , φυστικάτο , ντελικάτο τηλ.22653/00861 ) το Παραδοσιακό Κρεοπωλείο Άγγελος Κοντογιώργος στην Ιτέα Φωκίδας(τηλ.22650/34555) ενω συμμετείχε επίσης το Κοι.Σ.Π.Ε. Ν. Φωκίδας –Κατάστημα πώλησης βιολογικών τροφίμων και οικολογικών προϊόντων "Πράσινο Σπίτι" (τηλ.22650/28507 www.koispefokidas.gr)

Για την Ιδρυτική Ομάδα και τους Συνεργάτες της Δωρικής Επιχειρηματικής Αρμονίας
Κωνσταντίνος Ι. Λιάπης. Οικονομολόγος, MSc in E-Commerce
Business Operations Manager 
 
www.doricharmony.gr 
    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου