Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Υπέρ των πλειστηριασμών της α' κατοικίας η ΝΔ, "επιτέλους καπιταλισμός" λέει ο Άδωνης (Video)

Ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. Άδωνης Γεωργιάδης σε μια κυνική ομολογία πρόταση της Ν.Δ. την αλήθεια για την ανόρθωση της οικοδομικής δραστηριότητας και της οικονομίας της χώρας.....
Τάσσεται υπέρ της κατάργησης της προστασίας της α' κατοικίας και του ανοίγματος των πλειστηριασμών, ως μέτρο για την ανόρθωση της οικονομίας.  
«Ξέρετε κανένα κράτος στον κόσμο που προστατεύει το δανειολήπτη που έχασε τη δουλειά του και δεν πληρώνει τη δόση του;» είπε στην εκπομπή του ΣΤΑΡ U. Και να είχε Μνημόνιο να προσθέσουμε; «Επιτέλους καπιταλισμός» είπε ενώ μιλώντας για τα κόκκινα δάνεια επιχειρηματολόγησε ανοικτά υπέρ των πλειστηριασμών κατοικιών λέγοντας: "Εγώ εξυπηρετώ το δάνειό μου, δεν είναι κόκκινο. Αν βγάλετε ένα νόμο που θα πείτε όποιος δεν πληρώνει, δεν έχει καμία συνέπεια και εγώ από αύριο, δεν θα πληρώνω.


Την επίσημη γραμμή της κυβέρνησης εκφράζει ο Άδωνης, ή μήπως είναι συνιστώσα της Ν.Δ.

Με το απίστευτο επιχείρημα ότι «η πλήρης προστασία της α' κατοικίας, αν υπάρχει για πάντα, οδηγεί στο τέλος της οικοδομικής δραστηριότητας στη χώρα» εξήγησε ότι για να γίνει οικοδομή πρέπει να δίνει η τράπεζα στεγαστικό δάνειο και για να γίνει αυτό πρέπει να υποθηκεύεται το ακίνητο. Το σύστημα στον καπιταλισμό έτσι δουλεύει…
Λίγο νωρίτερα, ο Αργύρης Ντινόπουλος στο Mega, έλεγε ότι είναι ψέματα της Αριστεράς οι πλειστηριασμοί που όμως, ήδη έχουν ξεκινήσει. Ποια είναι η επίσημη θέση της Ν.Δ. γιατί μπερδευτήκαμε από τις συνιστώσες.
Ένα βήμα παραπάνω από την επίσημη γραμμή της κινδυνολογίας που πολιτεύεται προεκλογικά η Ν.Δ. του «θα χρεωκοπήσουμε, μέχρι το καλοκαίρι δεν θα είμαστε στο ευρώ» πραγματοποίησε σήμερα.
Λίγο αργότερα, σε αντιδημοκρατικό παραλήρημα ο Άδωνης Γεωργιάδης κάλεσε σχεδόν τα μικρότερα κόμματα να μην συμμετέχουν στις εκλογές. "Οι ευρωπαϊκές δυνάμεις θα έπρεπε να είναι όλες μαζί" είπε απευθυνομένος στο Ποτάμι  «Τι μας νοιάζει τι πιστεύετε εσείς, αν είναι πρώτο κόμμα, ο ΣΥΡΙΖΑ;»
Τέλος χαρακτήρισε τα στοιχεία παιδικής θνησιμότητας στα χρόνια του Μνημονίου που του μετέφερε η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Ν. Κασιμάτη, ως "Μπούρδες"!!!

avgi.gr

1 σχόλιο:

  1. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΕΞΩ? ΕΑΝ ΜΑΣ ΔΑΓΚΩΣΕΙ ΠΟΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή