Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Κυριακή 20 Απρλίου σήμερα.....

Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Τσίπρας: Ρεκόρ σε tweets, Τα βασικότερα σημεία και χαρακτηριστικά αποσπάσματα της συνέντευξης

ο Αλέξης απάντησε…

Πρώτο στην Ελλάδα, τρίτο στον κόσμο το #asktsipras!..


Κάθε ρεκόρ έσπασε η συμμετοχή στην διαδικτυακή κουβέντα που είχε ο Αλέξης Τσίπρας, με τους πολίτες, στο twitter.....



Τη στιγμή που ο Α. Σαμαράς αποφεύγει όπως ο...
διάβολος το λιβάνι τον διάλογο, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε στα ερωτήματα πολιτών σε μια ευρεία γκάμα ζητημάτων, προβάλλοντας μια εναλλακτική μορφή επικοινωνίας μαζί τους. 



Μερικές από τις απαντήσεις που έδωσε ήταν αναφορικά με τη Δημόσια Διοίκηση: Ενίσχυση της Διαύγειας, αποσυμφόρηση από τις στρατιές των συμβούλων. Έλεγχος της διαφθοράς μέσω μηχανισμών υπό την ευθύνη του Πρωθυπουργού. 

Δεσμεύτηκε ότι θα μπει τέλος στο πάρτυ των εργολάβων. Διαβεβαίωσε επίσης για την πολιτική βούληση και τον έλεγχο όλων των λιστών. 

Θα δοθούν κίνητρα στους εργαζόμενους, για τη διαχείριση των χρεοκοπημένων επιχειρήσεων.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε τα πρώτα μέτρα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ τα οποία περιλαμβάνουν τη ρύθμιση χρεών προς το Δημόσιο, τις τράπεζες και τα ασφαλιστικά ταμεία. Το όριο δόσεων το 30% του εισοδήματος και αντιμετώπιση της υπερφορολόγησης με παράλληλη φορολόγηση του πλούτου, ώστε να χρηματοδοτηθούν οι κοινωνικές δομές του κράτους.


Απαντώντας στην ερώτηση του left.gr, ο Αλ. Τσίπρας διαβεβαίωσε ότι θα συνεχίσει να δίνει συνεντεύξεις ακόμη και όταν γίνει Πρωθυπουργός. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά: «Θα συνεχίσω να δίνω συνεντεύξεις, όχι σε γλάστρες όπως έκανε ο Πρωθυπουργός στη ΝΕΡΙΤ». Σχολίασε επίσης την άρνηση του Α. Σαμαρά να έρθει αντιμέτωπος σε ένα ντιμπέιτ μαζί του ισχυριζόμενος ότι ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει τον ορθό λόγο που έρχεται αντιμέτωπος με έναν λόγο μεταφυσικό που μας γυρνάει στον μεσαίωνα…

Πηγή: left.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου