Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Η Γκάφα...

Επίθεση της ΝΔ σε ΣΥΡΙΖΑ για "τρολιά" του διαδικτύου...

Η ΝΔ με ανακοίνωσή της εξαπολύει επίθεση στη νέα κυβέρνηση για "παραπλανητικές ειδήσεις" και "αθλιότητες" που "εκπορεύονται από το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα". Πρόκειται για την "είδηση" πως...


ο πίνακας "Η Ελλάς Ευγνωμονούσα" στο γραφείο του πρωθυπουργού ήταν σκισμένη. Όμως η συγκεκριμένη πληροφορία δεν ήταν παρά μια από τις ψεύτικες ειδήσεις που κατακλύζουν το διαδίκτυο.
Ειδικότερα

"Η Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να ανεχθεί άλλο τη συνεχιζόμενη αθλιότητα που κατασκευάζεται από το ΣΥΡΙΖΑ και ειδικότερα από το γραφείο του κ. Αλ. Τσίπρα και κατευθύνεται στα φερέφωνά τους. Μετά τα όσα παραπλανητικά διέδωσαν για το θέμα της παράδοσης-παραλαβής, κατασκεύασαν και διέδωσαν ισχυρισμούς ότι δήθεν σκίστηκε ο πίνακας “η Ελλάς Ευγνωμονούσα” του Θ. Βρυζάκη, που ο ίδιος ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς επανατοποθέτησε εκεί", ανέφερε στην ανακοίνωσή της η ΝΔ και πρόσθεσε:

"Απέναντι στην αθλιότητα και τις ανεκδιήγητες μεθοδεύσεις του περιβάλλοντος του κ. Αλ. Τσίπρα θα σταθούμε με όλα τα νόμιμα μέσα υπερασπιζόμενοι την αλήθεια και την ηθική στο δημόσιο βίο".

Ωστόσο λίγο αργότερα, η ΝΔ αντιλήφθηκε πως η "είδηση" ήταν ψεύτικη και εξέδωσε συμπληρωματική ανακοίνωση στην οποία καλούσε όσες ιστοσελίδες τη δημοσίευσαν να ζητήσουν συγγνώμη. "Όσες ιστοσελίδες δημοσίευσαν την “πλάκα” ως πραγματικό γεγονός, οφείλουν τουλάχιστον να ζητήσουν συγνώμη και να αποκαταστήσουν την αλήθεια", ανέφερε χαρακτηριστικά...
tvxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου