Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, τιμάται η μνήμη των: Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου . .....

Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Αναλυτική πρόγνωση του καιρού για σήμερα Τρίτη

Βροχές και καταιγίδες στην Κρήτη, τα Δωδεκάνησα και τις Νότιες Κυκλάδες και βελτιωμένο καιρό με λίγες νεφώσεις στις υπόλοιπες περιοχές και πολύ θυελλώδεις βοριάδες στο Αιγαίο περιμένουμε την Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015....
Τα φαινόμενα στη Βόρεια Κρήτη και τα Δωδεκάνησα θα είναι κατά τόπους ισχυρά, ενώ παγετός θα σημειωθεί τις πρωινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -5 έως 9 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 5 έως 10 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 1 έως 13 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 7 έως 10 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 5 έως 10 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις θυελλώδεις έως πολύ θυελλώδεις 8-9 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση μετά το μεσημέρι, ενώ εξαίρεση θα παρουσιάσουν οι άνεμοι στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο όπου θα πνέουν από ανατολικές-βορειοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και αργότερα ισχυροί 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και πρόσκαιρα ισχυροί 6 μποφόρ.
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες στα βόρεια και ανατολικά του νομού κυρίως τις πρωινές ώρες και θυελλώδεις βοριάδες περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 10 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις 7-8 μποφόρ και στα ανατολικά πολύ θυελλώδεις 9 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση μετά το μεσημέρι.
Ηλιοφάνεια με χαμηλές θερμοκρασίες τις πρωινές ώρες περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 9 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από βόρειες-βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, με γρήγορη εξασθένηση.
meteo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου