Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Ανακοίνωση Αυτοτελούς Τμήματος Τουρισμού Δήμου Δελφών

Θέμα: Θετικό κλίμα συνεργασίας Δήμου Δελφών και Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας σε θέματα τουρισμού.....


Η κα Μαίρη Ανδρεοπούλου, Αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Δελφών, συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού, Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Ηλία Σανίδα την Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015, προκειμένου να υπάρξει ενημέρωση σχετικά με τον προγραμματισμό δράσεων τουριστικής προβολής για το τρέχον έτος και εξεύρεση τρόπων συνεργασίας και συντονισμού ενεργειών.
Από την ενημέρωση προέκυψε πως παράλληλα με το επιχειρησιακό σχέδιο τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας ύψους 198.000€ που έχει υποβληθεί προς έγκριση, θα υλοποιηθούν άμεσα δράσεις που χαρακτηρίζονται επιτακτικές, όπως η δημιουργία brand-name της περιφέρειας, ενός τουριστικού portal και ενός ενιαίου φυλλαδίου σε 5 γλώσσες. Επίσης η Περιφέρεια θα συμμετάσχει με δικό της περίπτερο σε τέσσερις εκθέσεις τουριστικού ενδιαφέροντος στο Τελ Αβίβ, στην Σερβία, στο Βερολίνο και στην Μόσχα και ο Δήμος Δελφών θα ενισχύσει τις αποστολές σε κάθε εφικτό επίπεδο στο πλαίσιο προβολής του τουριστικού του προϊόντος.
Η κα Ανδρεοπούλου διατύπωσε προτάσεις του Δήμου μας σχετικά με την αξιοποίηση του ισχυρού brand-name των Δελφών σε επίπεδο Περιφέρειας και επιμέρους ζητήματα αναβάθμισης του τουρισμού στην περιοχή μας. Προτάθηκε επίσης η διερεύνηση της δυνατότητας δημιουργίας σημείων πληροφόρησης των επισκεπτών σε νευραλγικά σημεία του Δήμου μας και κατ’επέκταση της Περιφέρειας, κάτι που βρήκε καταρχάς θετικό τον Αντιπεριφερειάρχη.
Από την πλευρά του ο Δήμος Δελφών και το Αυτοτελές Τμήμα Τουρισμού θα συνδράμουν ενεργά στην υλοποίηση των πρωτοβουλιών του Αντιπεριφερειάρχη για την καταλογογράφηση των τουριστικών υποδομών της περιοχής και την ενίσχυση του σχολικού και εκκλησιαστικού τουρισμού.

Από το Αυτοτελές Τμήμα Τουρισμού

Δήμου Δελφών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου