Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

Δήμος Αμφίκλειας-Ελάτειας: Για την ανάπτυξη και το "ξελάσπωμα" της ευρύτερης

Ο Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας αντιλαμβανόμενος τη σπουδαιότητα του έργου αλλά και τη σημασία για την ανάπτυξη και το "ξελάσπωμα" της ευρύτερης περιοχής,έστειλε πολυάριθμη αντιπροσωπία,....σαν επίσημοι προσκεκλημένοι,στα επίσημα εγκαίνια του νέου αναβατήρα στο Χ.Κ.Παρνασσού.
Η επιτροπή αποτελούνταν από τον κ.Δήμαρχο,τους κ. Κ. αντιδήμαρχους του Δήμου και των κοινοτήτων Αμφίκλειας κ Τιθορέας,δημοτικών συμβούλων και του υπεύθυνου της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου.Τα όσα ζήσαμε εκεί ήταν όντως εντυπωσιακά, αλλά το σπουδαιότερο όλων ήταν τα λόγια της κυρίας Υπουργού Τουρισμού,κ.Όλγα Κεφαλογιάννη,που αφορούν πρώτιστα τον Δήμο μας και την περιοχή γενικότερα του ανατολικού Παρνασσού!
Η δέσμευση,λοιπόν,της ίδιας της Υπουργού για τη συνέχιση του μεγάλου έργου εκσυγχρόνισης όλου του Χ.Κ.Παρνασσού και δη της ΦΤΕΡΟΛΑΚΑΣ, με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση 13,5 εκ. €(!!!) και μάλιστα από 1ης ΜΑΡΤΊΟΥ 2015, μας άφησε έκπληκτους και απολύτως ικανοποιημένους!!!
Οι προοπτικές πλέον που ανοίγονται μπροστά μας πολλαπλασιάζονται και μεγεθύνονται!!! Η ένωση των Χ.Κ. Φτερόλακας -Κελλαριών - Γεροντόβραχου είναι τεράστιο έργο και μπορεί να γίνει ένας τουριστικός πόλος πανευρωπαϊκός!
Ο Δήμος μας παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις και τα γεγονότα και είναι σε συνεχή επαφή με όλους τους αρμοδίους που διαχειρίζονται το έργο και τη πορεία του.
Παράλληλα γίνονται ήδη πολλές κινήσεις και επαφές για την ακόμα μεγαλύτερη διαφήμιση του τόπου μας και προώθηση του "εναλλακτικού προϊόντος" που προσφέρει!
Παπακούσουλας Ανδρέας
Δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Αμφίκλειας-Ελάτειας






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου