Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 18 Απριλίου σήμερα......

Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

ΠΟΛΥΚΟΣΜΙΑ ΜΕ ΚΑΛΟ ΚΑΙΡΟ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΑΣΣΟ

Πρώτη ουσιαστικά μέρα λειτουργίας για χιονοδρομία σήμερα, με μερική λειτουργία των αναβατήρων και των πιστών του ΧΚΠ λόγω της έλλειψης χιονιού στο βουνό. Οι προχθεσινοί  βραδινοί θυελλώδεις άνεμοι ταχύτητας 130 έως 180Km/h  ξύρισαν το βουνό από το φρέσκο χιόνι ιδίως στις κορυφές των πιστών/σταθμών αναβατήρων.....

ΣΗΜΕΡΑ λειτούργησαν οι αναβατήρες: Αφροδίτη, Βάκχος, Αίολος, Ηρακλής, Ήρα, Παν,  baby 2 & baby 4
και οι πίστες του ΧΚΠ: Αφροδίτη, Βάκχος, Αίολος, Διηάνειρα, Ήρα, Παν,  baby 2 & baby 4

ΑΥΡΙΟ  καιρού επιτρέποντος θα λειτουργήσουν οι αναβατήρες:
Αφροδίτη, Βάκχος, Αίολος, Ηρακλής, Ήρα, Παν,  baby 2 & baby 4
Και οι πίστες:  Αφροδίτη (Νο1 & Νο1α), Αίολος (Νο3 & Νο4), Διηάνειρα (μέσω χιονοδιαδρόμου από αναβατήρα Βάκχο και Ηρακλή),  Ήρα (Νο7 και Νο7α), Παν, baby 2 και baby 4 (Φτερόλακα)
Για όποιον πελάτη επιθυμεί η σύνδεση Κελλάρια – Φτερόλακα θα γίνεται οδικά με πουλμανάκι του ΧΚΠ. Από το Σάββατο προγραμματίζεται σύνδεση με τους αναβατήρες Ηνίοχο-Ερμή.

Ο καιρός
Σήμερα είχαμε ηλιοφάνεια, μέτριους ΒΑ ανέμους και θερμοκρασίες από -10°Cέως -7°C.
Αύριο περιμένουμε ηλιοφάνεια με διαστήματα νεφώσεων. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από -7°Cέως 0°Cκαι οι άνεμοι θα είναι μέτριοι ΒΑ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: 
Η λειτουργία του ΧΚΠ, και μόνο για φέτος, προβλέπεται να σταματήσει στις 31/3/15. Από την 1 Απριλίου ξεκινούν τα έργα της 2ης φάσης εκσυγχρονισμού των αναβατήρων και θα διακοπεί η παροχή του ηλεκτρικού ρεύματος.

parnassos-ski.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου