Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Προεκλογική εξόρμηση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ σε Λοκρίδα και Λαμία

Κλιμάκιο από υποψηφίους της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στη Φθιώτιδα, επισκέφθηκε το Σάββατο 10 Ιανουαρίου την περιοχή της Λοκρίδας και συγκεκριμένα την Αμφίκλεια, την Τιθορέα, την Ελάτεια και την Αταλάντη.....


Επίσης, υποψήφιοι της ΑΝΤΑΡΣΥΑ επισκέφθηκαν το Σάββατο 10 Ιανουαρίου και την Κυριακή 11 Ιανουαρίου το κέντρο της Λαμίας.

Έγινε εποικοδομητικός διάλογος με τους κατοίκους των κατά τόπους περιοχών, οι οποίοι επανειλημμένα εξέφρασαν την οργή τους για την καταστροφική κυβερνητική πολιτική των μνημονίων και διατύπωσαν την πρόθεσή τους στις επερχόμενες εκλογές να καταδικάσουν μαζικά τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ και όλους όσους συμμετείχαν στη διαχείριση της μνημονιακής επίθεσης, όπως το «κόμμα Παπανδρέου», τη ΔΗΜΑΡ, το ΛΑΟΣ, αλλά και κάθε πολιτικής δύναμης που τη στήριξε, όπως το θολό «Ποτάμι».

Όλοι δήλωναν την πρόθεσή τους να ανατραπεί η πολιτική του «μαύρου μετώπου» κεφαλαίου – ΕΕ – ΔΝΤ και εξέφρασαν μεγάλες επιφυλάξεις για τη διαχειριστική πρόταση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η οποία διατείνεται ότι μπορεί να αντιστρέψει την μνημονιακή καταστροφή μέσα στα ασφυκτικά αντιλαϊκά πολιτικά πλαίσια της Ευρωζώνης, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ συνεχίζει τον αγώνα της στη Φθιώτιδα και σε όλη την Ελλάδα με την αισιόδοξη διαπίστωση ότι ωριμάζει σε μεγάλα τμήματα του λαού, μέσα από αντιφατικούς δρόμους, η αναγκαιότητα και η δυνατότητα για το άνοιγμα ενός άλλου δρόμου στην ελληνική κοινωνία, του δρόμου της αντικαπιταλιστικής ανατροπής, χωρίς μνημόνια και χρέος, ευρώ και ΕΕ, με τους εργαζόμενους στο τιμόνι.

Αύριο Τρίτη 13 Ιανουαρίου κλιμάκιο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Φθιώτιδας θα βρίσκεται στο Δήμο Μώλου – Αγίου Κωνσταντίνου για να συναντήσει και να συζητήσει με τους κατοίκους της περιοχής.

 ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου