Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

ΣΥΡΙΖΑ: Διαψεύδονται δια στόματος Ντράγκι όσοι έσπειραν τον φόβο και τον πανικό

«Με τις σημερινές δηλώσεις του προέδρου της ΕΚΤ διαψεύδονται όσοι έσπειραν τον φόβο και τον πανικό», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας τις σχετικές ανακοινώσεις του Μάριο Ντράγκι......

«Πρόκειται για μια σημαντική απόφαση, την οποία και θα αξιοποιήσει η επόμενη ελληνική κυβέρνηση προς όφελος της χώρας. Ο κ. Ντράγκι με την σημερινή ανακοίνωση του προγράμματος αγοράς ομολόγων απάντησε στις ακραίες περιοριστικές πολιτικές τασσόμενος υπέρ της ποσοτικής χαλάρωσης διαφοροποιούμενος από τις ακραίες νεοφιλελεύθερες φωνές στις οποίες δυστυχώς συγκαταλέγεται και ο κ. Σαμαράς», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει:
«Όλοι γνωρίζουν πώς κινήθηκε ο απερχόμενος πρωθυπουργός. Αντί να ταχθεί υπέρ της "ποσοτικής  χαλάρωσης" στάθηκε απέναντι συμπαραταγμένος με την κ. Μερκελ. Είναι χαρακτηριστικό πως τα τελευταία εικοσιτετράωρα ο κ. Σαμαράς κορύφωσε την κινδυνολογική προπαγάνδα  προσδοκώντας ότι έτσι θα μετριάσει το μέγεθος της επερχόμενης εκλογικής του συντριβής».

«Ο ελληνικός λαός με ωριμότητα και ψυχραιμία θα προχωρήσει μπροστά. Η ελπίδα έρχεται, η Ελλάδα γυρίζει σελίδα. η Ευρώπη προχωρά», καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου