Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

Μικρή ανάπαυλα του καιρού - Έρχεται χειρότερο κύμα τα Φώτα

Μικρό διάλειμμα για τον καιρό το Σαββατοκύριακο που ήδη από σήμερα δείχνει σημάδια βελτίωσης με το σφοδρό κύμα κακοκαιρίας να έχει απομακρυνθεί. ......

Το τριήμερο που ακολουθεί μέχρι τη Δευτέρα στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας θα επικρατούν νεφώσεις με σποραδικές βροχές, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές της. 
Ωστόσο κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα τις πρωινές ώρες και τις βραδυνές θα σημειώνεται παγετός οποτε χρειάζεται μεγάλη προσοχή. 
Αναλυτικά το Σαββατοκύριακο στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα αναμένονται νεφώσεις με ασθενείς βροχές ή χιονόνερο και σταδιακή βελτίωση. Στις υπόλοιπες περιοχές προβλέπεται αρχικά γενικά αίθριος καιρός, όμως γρήγορα από τα βορειοανατολικά θα σημειωθούν παροδικές νεφώσεις.
Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως ως προς τις μέγιστες τιμές, ενώ παγετός αναμένεται στα ηπειρωτικά.
Παρόμοιες θα είναι οι καιρικές συνθήκες της Δευτέρα ενώ σύμφωνα με μακροπρόθεσμες προβλέψεις από την Τρίτη τη χώρα επισκέπτεται νέο κύμα κακοκαιρίας με τα ίδια και ίσως πιο ισχυρά χαρακτηριστικά
Τα πρώτα μοντέλα κανουν λόγο για ψυχρό κύμα που έρχεται από τη Ρωσία και που θα φέρει κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας και χιόνια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου