Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Αυτό θα είναι το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Φθιώτιδα;

Δίνουν και παίρνουν οι πληροφορίες και οι … «πληροφορίες» για την σύνθεση του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ στην Φθιώτιδα.....
Λόγω των καταστατικών ιδιαιτεροτήτων υπάρχει αρκετή γραφειοκρατική διαδικασία στον συγκεκριμένο πολιτικό χώρο αλλά εκτιμάται ότι η τελική του μορφή θα είναι έτοιμη μέχρι την προσεχή Πέμπτη...
Αρχικά οι αιτήσεις ξεπέρασαν τις 40 για τις 7 θέσεις που περιλαμβάνει το ψηφοδέλτιο της Φθιώτιδας, αρχικά οι τοπικές οργανώσεις ,στην συνέχεια η Νομαρχιακή Επιτροπή , μετά η κεντρική εκλογική επιτροπή και πάλι η ημιτελική λίστα έρχεται στην Ν.Ε. γίνονται ο ι τελευταίες διορθώσεις και στέλνεται η εγκεκριμένη από την Ν.Ε. λίστα στην Κεντρική Εκλογική Επιτροπή όπου μπορούν να γίνουν ελάχιστες προσθαφαιρέσεις και να δοθεί στην δημοσιότητα το οριστικό ψηφοδέλτιο των εκλογών της 25 Ιανουαρίου.

Οι διεκδικούντες θέσεις στο ψηφοδέλτιο πέρασαν από πολλές αξιολογήσεις ,»κοπήκαν» διαδοχικά αρκετοί και κατά τις πληροφορίες έμειναν 9-10 που θα υποστούν για μια ακόμη φορά την διαδικασία της επαναξιολόγησης ώστε να μείνουν οι 7 που θα ζητήσουν την ψήφο του Φθιωτικού λαού για τις 3 ή 4 θέσεις που εκτιμάται ότι θα καταλάβει στον Νομό μας ο ΣΥΡΙΖΑ.
Μια έδρα , αν τελικά βάσει ποσοστών, κερδίσει 3 έδρες ο ΣΥΡΙΖΑ διεκδικούν με τις ίδιες σχεδόν πιθανότητες αρχικά η Χρυσή Αυγή ακολουθούν ΚΚΕ, Ποτάμι, ΑΝΕΛ, ΠΑΣΟΚ, ΚΙΔΗΣΟ (Παπανδρέου)….

Υποψήφιος θα είναι οπωσδήποτε ο μέχρι πρότινος βουλευτής Βασίλης Κυριακάκης , ο μη ΣΥριζαίος Αποστόλης Καραναστάσης, έχει περάσει όλα τα εσωκομματικά… τεστ, ο Θανάσης Μιχελής πρώην προϊστάμενος δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ο πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβούλιου Στυλίδας Δημήτρης Βέττας, η εκπαιδευτικός Βασιλική Λέβα, η εκπαιδευτικός Μαρία Μιχαήλ, η οικονομολόγος Χαρά Παρμενοπούλου, ο μηχανικόςΟρέστης Ζούμπος ενώ έχουν αποκλεισθεί όλοι όσοι κατέθεσαν υποψηφιότητα αλλά στο παρελθόν είχαν συνεργαστεί με άλλους κομματικούς χώρους π.χ το ΠΑΣΟΚ, επίσης εκκρεμεί η αξιολόγηση του πρώην Δημαρίτη μηχανικού Αργύρη Αλεξίου που όμως υπάρχουν αντιρρήσεις από πολλά τοπικά στελέχη της Λοκρίδας, αλλά μετά το… διαζύγιο ΔΗΜΑΡ –ΣΥΡΙΖΑ δεν αποκλείεται να μετέχει ο κ. Αλεξίου ώστε να μην αποκοπεί εκλογικά το κόμμα από τον χώρο της ΔΗΜΑΡ.
Τέλος γίνονται συζητήσεις της τελευταίας στιγμής με πρόσωπα που ανήκουν στον ΑΝΤΑΡΣΥΑ για πιθανή συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο και ενός εκπροσώπου του χώρου της Ανανεωτικής Αριστεράς.

http://www.lamiafm1.gr

Απο gkordis.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου