Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 18 Απριλίου σήμερα......

Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Το πάρκο στον Παρνασσό αρχίζει να παίρνει μορφή!

Ήδη το πάρκο έχει αρχίσει να στήνετε με ότι εκατοστό χιονιού παίζει!.. Δυστυχώς ακόμα δεν υπάρχει η επιθυμητή ποσότητα χιονιού, αλλά οι shapers κάνουν ότι μπορούν με το χιόνι που έχουν. Υπεύθυνοι για το πάρκου του Παρνασσού φέτος θα είναι ο Αντώνης Δαυίδ και ο Μανώλης Γρυπαίος......

Πιο συγκεκριμένα έγιναν χωματουργικά για τα kickers και το half-pipe! Φτιάχτηκε το μηχάνημα «Pipe Dragon snow groomer» που υπήρχε τόσα χρόνια στις αποθήκες του Παρνασσού και είναι ένα εργαλείο που κουμπώνει στο ρατράκ και φτιάχνει το half-pipe.
Το half-pipe για φέτος θα είναι mini. Τα άλματα θα είναι για όλα τα επίπεδα καθώς θα υπάρχουν μικρά, μεσαία και μεγάλα!
Boxes ήρθαν καινούρια (από το Forward), είναι πολλά και θα παίζει αρκετό jibbing!! Πάλι θα υπάρχουν για αρχάριους αλλά και προχωρημένους!
Προσευχηθείτε για χιόνι, έτσι ώστε να στηθεί ολόκληρο το πάρκο το συντομότερο δυνατό…
Προς το παρόν δείτε μερικές φωτογραφίες του Μελέτη Βαξεβανίδη από το προηγούμενο Σάββατο (17/1)!

Όσον αφορά τις συνθήκες σήμερα είχαμε μια μέτρια μέρα με νεφώσεις, περιορισμένη ορατότητα και σχετικά υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες!
Η κατάσταση του χιονιού στις πίστες εξακολουθεί να είναι οριακή στις κορυφές και στα πολύ χαμηλά του βουνού γι αυτό και σας εφιστούμε την προσοχή σας για πέτρες που τυχόν υπάρχουν σε αυτές. Λόγω έλλειψης χιονιού από αύριο δεν θα λειτουργούν και οι πίστες στη Φτερόλακα. Το λιγοστό απόθεμα χιονιού που έχει απομείνει στις πίστες θα χρησιμοποιηθεί για να λειτουργήσει η Φτερόλακα το σαββατοκύριακο.

Ευτυχώς ο καιρός το γυρίζει από την Παρασκευή με πτώση της θερμοκρασίας και χιονοπτώσεις. Μάλιστα τα φαινόμενα αυτά φαίνεται ότι θα διατηρηθούν για μια εβδομάδα περίπου οπότε ελπίζουμε σε πολλά χιόνια, που τόσο τα έχουμε ανάγκη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου