Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Κυριακή 20 Απρλίου σήμερα.....

Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

«Ο Φωκικός είναι... 7ψυχος»! 1-1 με τον Ολυμπιακό Βόλου

Ανακοίνωση της ομάδας της Άμφισσας για την διαιτησία στο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου...

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Φωκικού αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τους Βολιώτες:
«Για μια ακόμα φορά η ΠΑΕ ΦΩΚΙΚΟΣ είναι στην δυσάρεστη θέση να έρχεται αντιμέτωπος με μια διαιτησία που αδικεί την ομάδα μας.
Ο Φωκικός σε 10 παιχνίδια μετράει 4 πέναλτι εναντίον του και κανένα υπέρ του, μάλιστα σε 2 αγώνες έχει αναγκαστεί να αγωνίζεται με 10 παίχτες. Περιμέναμε από τον διαιτητή της σημερινής αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλο, κ. Βάτσιο 50/50, δυστυχώς δεν το είδαμε, με τα φάουλ υπέρ του Ολυμπιακού Βόλου να είναι 90 προς 10. Σαν να μην έφτανε αυτό καταλόγισε ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ των φιλοξενούμενων και απέβαλε για 20 λεπτά όλο τον πάγκο του Φωκικού.
Εμείς επιλέξαμε για αρκετό διάστημα να μην αναφερόμαστε στην διαιτησία, αλλά η αγανάκτηση του κόσμου μας είναι μεγάλη. Θα συνεχίσουμε να δίνουμε έναν καθαρό και τίμιο αγώνα, το μόνο που ζητάμε είναι ισονομία και αισιοδοξούμε ότι στο τέλος μέσα στα γήπεδα θα αποδείξουμε σε όλους ότι ο Φωκικός είναι... 7ψυχος!».

Με δυο γκολ σε διάστημα 6 λεπτών στο δεύτερο ημίχρονο διαμορφώθηκε το τελικό σκορ στην Άμφισσα με αμφότερες τις ομάδες να μοιράζονται από ένα βαθμό
Μετά από ένα μέτριο σε γενικές γραμμές ματς, Φωκικός και Ολυμπιακός Βόλουμοιράστηκαν από έναν βαθμό μετά το μεταξύ τους 1-1 στην Άμφισσα για την 11η αγωνιστική του Βορείου ομίλου της Football League.
Ενδεικτικό της εικόνας του ματς είναι πως χρειάστηκε να φτάσει στο 34’ για να δημιουργηθεί η πρώτη αξιόλογη φάση όταν ο Γεωργουσόπουλος επιχείρησε το δυνατό σουτ με τον Κολίτσι να μπλοκάρει διατηρώντας ανέπαφη την εστία των Θεσσαλών. Από κει και πέρα ως την ανάπαυλα του ημιχρόνου οι δυο τερματοφύλακες πέρασαν ένα… ήσυχο απόγευμα καθώς δεν χρειάστηκε να επέμβουν με το 0-0 να μένει ως το ημίχρονο.
Στην επανάληψη το παιχνίδι είχε περισσότερες «συγκινήσεις» να προσφέρει στους λιγοστούς φιλάθλους που επέλεξαν να το παρακολουθήσουν από κοντά. Οι φιλοξενούμενοι λοιπόν «απείλησαν» στο 49’ με τον Μπιτάνγκ να σουτάρει και τον Τσεκρέζι να απομακρύνει, ενώ ο πορτιέρο του Φωκικού επενέβη και πάλι στο 60’ ύστερα από σουτ του Διαμαντόπουλου.
Έτσι, το ματς έφτασε στο 62’ με τον Μουστάκη να ανατρέπει τον Διαμαντόπουλο στην περιοχή και τον δεύτερο να εκτελεί εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του Γιώργου Κούτση. Στη συνέχεια, στο 66’ ο Γιάννης Λύτρας αποβλήθηκε από τον πάγκο των γηπεδούχων λόγω διαμαρτυριών, αλλά οι παίκτες του δεν επηρεάστηκαν κι έφτασαν στην ισοφάριση. Συγκεκριμένα, στο 70’ ο Καλλέργης με κεφαλιά νίκησε τον Κολιτσι διαμορφώνοντας το τελικό 1-1 που έφερε τον Φωκικό στους 7  βαθμούς και τον Ολυμπιακό Βόλου στους 14.
ΦΩΚΙΚΟΣ (Γιάννης Λύτρας): Τσεκρέζι, Μουστάκης, Καντούτσης, Παπαδόπουλος, Σκαρίμπας, Καλλέργης, Ντάμπος (90'+3' Πολυχρονάκης), Γεωργουσόπουλος, Ευαγγελιδάκης (90'+4' Πρίφτι), Ρεβυθόπουλος, Ζαχαρόπουλος (77' Καρυπιάδης)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Γιώργος Κούτσης): Κολίτσι, Γιαλούσης, Καρράς (55' Μέζα), Μακρυδημήτρης, Μαργαρίτης, Μπάρμπας, Μπιτάνγκ (83' Σκοπελίτης), Διαμαντόπουλος, Θέος (58' Μαρτίνεθ), Νικολιάς, Ρόκας
onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου