Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Η πρόγνωση του καιρού για σήμερα Δευτέρα 19-1-2015

Νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα με βροχές κυρίως στα δυτικά και βόρεια, σποραδικές καταιγίδες....
στα βορειοδυτικά και παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά της Δυτικής Μακεδονίας και της Ηπείρου, περιμένουμε τη Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015. Μέχρι το βράδυ ο καιρός στις περισσότερες περιοχές θα παρουσιάσει βελτίωση, ενώ τις πρωινές ώρες η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 16 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 7 έως 15 στην Ήπειρο, από 5 έως 17 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 9 έως 19 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 11 έως 17 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου, ενώ στην Κρήτη οι μέγιστες θα είναι 2 με 3 βαθμούς υψηλότερες.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν νότιοι μέτριοι έως ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ, και κατά περιόδους τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ.
Κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρης ασθενούς βροχής, περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 18 με 19 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι μέτριοι 5 μποφόρ και τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ.
Νεφώσεις, με αυξημένη πιθανότητα ασθενών βροχών κατά περιόδους, περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 15 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νότιοι σχεδόν μέτριοι.
meteo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου