Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου.....

Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Μολιώτης VS Μουλαράς

Άγρια κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ του Αντιδημάρχου Παρνασσού κ. Νίκου Μολιώτη και του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Πολυδρόσου κ. Αργύρη Μουλαρά.....

 Η πολιτική διαμάχη των δύο αντρών ξεκίνησε λίγο μετά την έναρξη της θητείας τους και όπως είναι γνωστό οφείλεται στο μόνιμο παράπονο του κ. Μουλαρά, ότι ο Αντιδήμαρχος συνεχώς παρακάμπτει τις αρμοδιότητες που οφείλει να του εκχωρήσει εκ του νόμου. 
Στην συνάντηση για τον τουρισμό που πραγματοποιήθηκε προχθές στην Πολύδροσο ο Πρόεδρος της Κοινότητας εξέφρασε για μία ακόμη φορά το παράπονο ότι ο κ. Μολιώτης δεν του αναγνωρίζει τις αρμοδιότητες που προβλέπονται, με αποτέλεσμα οι δύο αιρετοί να έρθουν σε έντονη ρήξη πάλι. 
Αιτία «πολέμου» αυτή τη φορά αποτέλεσε το γεγονός ότι ο κ. Μολιώτης δεν τον κάλεσε στην ξενάγηση που πραγματοποίησε στον Δήμαρχο κ. Θανάση Παναγιωτόπουλο λίγο πριν τη συνάντηση στις κτιριακές εγκαταστάσεις της περιοχής, κάτι που εμπίπτει στις αρμοδιότητες του Προέδρου.
 Σε επικοινωνία που είχαμε πάντως με τον κ. Μουλαρά δεν έκρυψε την αγανάκτηση του, επισημαίνοντας πως παρότι το πρωί ο κ. Μολιώτης του τηλεφώνησε και του ζήτησε
κάποια κλειδιά, δεν του ανέφερε τίποτα για την επίσκεψη του Δημάρχου στις κτιριακές εγκαταστάσεις. 
«Οι πρόεδροι δεν είναι ούτε διακοσμητικά στοιχεία, ούτε μόνο για τα σκουπίδια και τη λάντζα. Έχουν αρμοδιότητες οι οποίες δεν πρέπει να κόβονται από τους εκάστοτε αντιδημάρχους», τόνισε στην ΩτΦ, ο κ. Μουλαράς, επισημαίνοντας πως έχει όλη την καλή διάθεση να συνεργαστεί σωστά με τον κ. Μολιώτη αλλά δεν του αφήνει περιθώρια με την συμπεριφορά του.

Να σημειώσουμε πάντως ότι το κλίμα στην συνάντηση κατεύνασε η Αντιδήμαρχος κα Μαίρη Ανδρεοπούλου, η οποία σχολιάζοντας το περιστατικό στην ΩτΦ, τόνισε πως δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν ο Αντιδήμαρχος και ο Πρόεδρος και ότι καλό θα ήταν ξεκινήσουν να συνεργάζονται σωστά και σε άλλη βάση για το καλό της περιοχής.
Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ

2 σχόλια:

  1. καλο θα είναι ο δήμαρχος να κανει στην ακρη τον μολιωτη γιατι δεν παει άλλο...και φυσικα και ο ιδιος ο δήμαρχος πρεπει να το καταλαβε από την συγκεντρωση προχθες στην βιβλιοθηκη που ηταν τρεις και ο κουκος..μπορει να πει καποιος αρνητικα σχολια για την κ.μαιρη.. που πραγματικα τρεχει για ολο τον δημο δελφων..μπραβο τις και παλι μπραβο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μονος καυγας δεν γινεται και αν δεν το καταλαβουν και οι δυο το προβλημα θα το εχει το χωριο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή