Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

Gourmet δείπνο σε τελεφερίκ πάνω από τις χιονισμένες Άλπεις!

Μπορεί ένα πολυτελές δείπνο, 300 μέτρα πάνω από το έδαφος, με μαγευτική θέα τις χιονισμένες Άλπεις να μοιάζει σαν άπιαστο όνειρο, όχι για όλους όμως!....

Σαράντα τυχεροί ταξιδιώτες θα απολαύσουν αυτή τη μαγευτική εμπειρία, που προσφέρει το χιονοδρομικό κέντρο Paradiski στη Γαλλία, μετατρέποντας το Venoise Express, ένα από τα μεγαλύτερα και ταχύτερα τελεφερίκ στον κόσμο, σε ένα pop-up πολυτελές εστιατόριο.
Κατά τη διάρκεια του δύο ωρών gourmet δείπνου, οι επισκέπτες θα αιωρούνται σε υψόμετρο περίπου 300 μέτρων πάνω από το έδαφος, θαυμάζοντας μια πανοραμική θέα στις χιονισμένες Άλπεις.
Το ξεχωριστό μενού θα επιμεληθεί, ο Γάλλος σεφ Stéphane Froidevaux, του οποίου το εστιατόριο L'Antidote στην Serre Chevalier έχει βραβευτεί με ένα αστέρι Michelin.
Η ακριβής τοποθεσία του τελεφερίκ θα είναι στην καρδιά της κοιλάδας Ponthurin, μεταξύ των δημοφιλών θέρετρων σκι Les Arcs/Peisey-Vallandry και La Plagne.

Αγοράζοντας μια κάρτα λιφτ από το χιονοδρομικό Paradiski μεταξύ 7 και 10 Φεβρουαρίου, οι ταξιδιώτες θα έχουν τη δυνατότητα να δηλώσουν συμμετοχή για το δείπνο, που θα σερβιριστεί στις 12 Φεβρουαρίου.
Το τελεφερίκ Vanoise Express συνδέει τις περιοχές σκι Les Arcs και La Plagne. Άνοιξε το 2003 και μπορεί να μεταφέρει 2.000 άτομα ανά ώρα σε δύο τεράστια διώροφα βαγόνια.
Ταξιδεύοντας με ταχύτητα 8 μίλια την ώρα, χρειάζεται μόνο τέσσερα λεπτά για να καλύψει την απόσταση και όταν άνοιξε για πρώτη φορά, ήταν το μεγαλύτερο και γρηγορότερο τελεφερίκ στον κόσμο.
news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου