Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

ΛΑΟΣ: Ζούμε υπό καθεστώς απολύτου κατοχής.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πώς μπορεί να αλλάξει η κατάσταση σ' αυτόν τον τόπο όταν συνεχώς , απ το πρωί έως το βράδυ, τα ΜΜΕ ενημερώνουν τον Ελληνικό λαό μεταφέροντας τις γνώμες και τις απόψεις μόνο των εκπροσώπων του πολιτικού κατεστημένου,....
αυτών που συστηματικά κατέστρεφαν επί 35 χρόνια την Ελλάδα και οι οποίοι τα τελευταία 5 χρόνια έχουν παραδοθεί άνευ όρων στους τοκογλύφους δανειστές μας, στους παγκοσμιοποιητές , με ότι αυτό σημαίνει για τον Ελληνικό λαό ( το ζούμε όλοι ) και για το μέλλον του Ελληνικού έθνους.
Πρέπει να το καταλάβουμε . Ζούμε υπό καθεστώς απολύτου κατοχής. Η Ελλάδα σήμερα δεν είναι κράτος μέλος της Ε.Ε. είναι ένα κράτος της Ευρώπης υπό την κατοχή της Γερμανικής Ε.Ε.
Και οι πολιτικάντηδες , οι υπεύθυνοι για το σημερινό κατάντημα καθόλου δεν ενδιαφέρονται για το συμφέρον της χώρας , το μόνο που τους ενδιαφέρει , το μόνο για το οποίο αγωνίζονται είναι το πώς θα κρατήσουν ή το πώς θα αρπάξουν την εξουσία και οι μικρότεροι , για το πώς θα κολλήσουν στην όποια εξουσία .
Τι να μας πουν οι βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που επί 40 χρόνια καταστρέφουν την Ελλάδα; Τι να μας πουν οι κάθε αποχρώσεως αριστεροί βουλευτές πολιτευτές και συνδικαλιστές που ανεύθυνα ζητούσαν , ζητούν και υπόσχονται τα πάντα στους πάντες μόνο και μόνο για να χαϊδεύουν αυτιά συμβάλλοντας έτσι και αυτοί στην καταστροφή της οικονομίας της χώρας;
Και όμως μόνο αυτούς ρωτούν . Μόνο αυτούς προβάλλουν. Να μας πουν τι;
Οι αποτυχημένοι ! Οι ανεύθυνοι ! Λες και δεν υπάρχει τίποτε άλλο.
Οι καταστροφείς που κυβερνούν και οι συνυπεύθυνοι - συνένοχοι που αντιπολιτεύονται μη μπορώντας να δικαιολογήσουν τα όσα τραγικά συμβαίνουν , ψεύδονται, συκοφαντούν, παραπληροφορούν, κινδυνολογούν προσπαθώντας να παρασύρουν τον λαό και να φιμώσουν κάθε αντίθετη φωνή.
Ο ΛΑ.Ο.Σ. γκρέμισε τον δικομματισμό  ΠΑΣΟΚ - ΝΔ και το κατεστημένο ανησύχησε. Τώρα θέλουν να μας επιβάλουν το νέο δίπολο «Σαμαράς - Τσίπρας» (Γερμανική Ε.Ε. - Αμερικάνοι ). Όλα κατευθυνόμενα , όλα υπό έλεγχο. Οι υπάλληλοι υπακούουν στα αφεντικά τους γιατί όπως λέει ο σοφός λαός  «όλα έχουν την τιμή τους» Και έτσι όλα εξηγούνται.
Αγωνιζόμαστε ενάντια σ' αυτό το βρώμικο κατεστημένο των τραπεζιτών και των ολιγαρχών. Αγωνιζόμαστε ενάντια στο ψέμα, στην διαφθορά, στην υποκρισία, στην συναλλαγή στην εξαγορά, στην συκοφαντία.
Ό ΛΑ.Ο.Σ. είναι η άλλη, η μόνη διαφορετική πρόταση , η άλλη λύση και θα το αποδείξουμε μέσα στην βουλή που θα προκύψει από τις εκλογές , όποτε και αν γίνουν αυτές ,στη βουλή που ο Ελληνικός λαός θα στείλει τον ΛΑ.Ο.Σ. να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο. Αλλοίμονο, αλλοίμονο για τον Ελληνικό λαό, αλλοίμονο για την Ελλάδα, αν η βουλή η οποία θα προκύψει από τις επόμενες εκλογές , όποτε κι αν γίνουν αυτές, έχει την ίδια κομματική σύνθεση με την σημερινή.

2 σχόλια:

  1. O ΛΑ.Ο,Σ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ Ε.Ε,Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΧΕΙΣ ΥΠΕΡΑΚΤΙΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ .
    ΜΑΣ ΛΕΙΨΑΤΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ,ΠΟΥ ΗΣΑΣΤΑΝ,,,,,,,,,,,,,,,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ Η ΕΞΩΧΩΡΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΤΟΥ Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ , ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΔΕ ΑΝ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ;

      ΑΠ ΤΟ 2010 ΠΟΥ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΨΗΦΙΣΕ ΤΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ

      ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΓΩ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΚΟΙΝΟΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΒΟΘΡΟΛΥΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΥΡΗΔΟΘΕΜΟΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΚΗΔΩΝ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΠΡΕΣΒΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΘΕΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ...ΚΙ ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΟΤΙ
      Μέσα από το Πρόγραμμα των κοινωνικών παροχών του ΛΑ.Ο.Σ. :

      ΔΟΘΗΚΕ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ

      Αγοράστηκαν αλεξίσφαιρα γιλέκα για την ομάδα ΔΙΑΣ.

      Δόθηκε επιταγή 15.000 για ιατρική περίθαλψη των τραυματιών Αστυνομικών

      ΣΤΗΘΗΚΕ ΙΑΤΡΕΙΟ ΕΚ ΘΕΜΕΛΕΙΩΝ ΣΤΟ ΜΑΡΜΑΡΙ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ γιατι οι κάτοικοι εξετάζονταν στα καφενεία.

      ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ και μοιραζε τροφιμα και ρούχα στους αναξιοπαθούντες πολιτες .

      Δόθηκαν χρήματα στους πυροπαθείς της Εύβοιας αντι προεκλογικης εκστρατειας

      Δόθηκαν χρήματα στους Πυροπαθείς της Ηλειας

      Δόθηκαν χρήματα σε ίδρυμα τυφλών.

      ΣΤΗΘΗΚΕ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΤΟ ΔΙΟΝ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

      Παρόλα αυτά ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΤΟΥΣ

      http://www.amfissapress.gr/index.php/enimerosi/topiki-epikairotita-link/politiki-topic/2752-2752

      ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΑΝΑΛΟΓΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ ;;;;;; ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΠ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2016 ΜΕ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΟΤΑΝ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ

      Διαγραφή