Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Τρεχάτε χριστιανοί… έρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ

Οφού τι πάθαμε χριστιανοί…Αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα 'χετε ψωμί να φάτε. Θα σας κόψουν το ρεύμα και θα παγώσετε με τα κρύα του χειμώνα. Θα σας ζητούν φόρους και δεν θα 'χετε να τους πληρώσετε. ....Θα σας πάρουν τα σπίτια και θα κοιμάστε στους δρόμους.  Θα σας δώσουν μισθούς φιλοδωρήματα. Θα σας αναγκάσουν να πηγαίνετε με τις ενέσεις τις γάζες αλλά και τα σεντόνια σας στα νοσοκομεία. Θα κόψει το γάλα στις κατσίκες. Το χώμα δεν θα βγάζει γρασίδι και τα έρμα τα ζα θα ψοφάνε !!!

Ακόμη και ο Στουρνάρας το είπε αδέρφια… Θα υπάρξει μη αναστρέψιμη βλάβη στην ελληνική κοινωνία στην περίπτωση που διώξουμε αυτή τη ελεεινή κυβέρνηση της δεξιάς!!!

…Πραγματικά φαίνεται να μην είναι στα καλά τους  οι τηλεαστέρες πολιτικοί! Λένε ότι τους κατέβει στο κεφάλι, μπας και φοβίσουν τον κοσμάκη  για να μην ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ στις επερχόμενες εκλογές. Έχουν αφηνιάσει κυριολεκτικά τόσο, που τη μια στιγμή, σε κάνουν να απορείς με τα  διάφορα που λένε, τα οποία ήδη μας έχουν συμβεί από τις δικές τους πολιτικές και την άλλη σε κάνουν να γελάς!!!

Και που είστε ακόμη οι καταστάσεις που θα ζήσουμε χριστουγεννιάτικα αναμένονται τραγελαφικές… Ο πολιτικός σχεδιασμός τους βασίζεται μόνο στην τρομοκρατία χωρίς κανένα πολιτικό υπόβαθρο. Και πώς να είναι διαφορετικά αφού σέρνονται πολιτικά από την φράου Μέρκελ…

Ότι όμως και να λένε πλέον τα πράγματα είναι μονόδρομος. Το τέλος του Εφιάλτη έρχεται…
http://topontiki.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου