Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Ο καιρός σήμερα

Νεφώσεις με τοπικές βροχές στα βόρεια και ορεινά τμήματα της Κρήτης, οι οποίες το απόγευμα θα σταματήσουν και πολύ καλές καιρικές συνθήκες στην υπόλοιπη χώρα, με τοπικές ομίχλες τις πρωινές ώρες, περιμένουμε τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014. Νωρίς το πρωί στα κεντρικά και κυρίως στα βόρεια ηπειρωτικά θα εκδηλωθεί παγετός.....

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -6 έως 8 βαθμούς στη Δυτική Μακεδονίας, από -2 έως 10 στη Βόρεια και Κεντρική Ελλάδα, από -1 έως 12 βαθμούς στην Ήπειρο, από 5 έως 15 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 5 έως 11 βαθμούς στα νησιά του Βόρειου και Βορειοανατολικού Αιγαίου και από 7 έως 14 βαθμούς στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ, και στα νότια σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις 7 με 8 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση στα βόρεια κεντρικά πελάγη, όπου το βράδυ θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς σχεδόν μέτριους. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.
Λίγες νεφώσεις κυρίως στα βόρεια και ανατολικά, περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 13 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ, με σταδιακή σημαντική εξασθένηση, ενώ το βράδυ θα στραφούν σε δυτικούς ασθενείς.
Καλό καιρό με αρκετό κρύο το πρωί και περιορισμένη τοπικά ορατότητα, περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 9 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς.
meteo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου