Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

2014 ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ

Μεθοδικά και με συγκεκριμένες στοχεύσεις και ρόλους, ίσως δύσκολα αναγνωρίσιμους αλλά καθαρούς. Στα παρασκήνια αλλά και στο προσκήνιο του συστήματος, παρασκευάζεται ένα εκρηκτικό μίγμα με πρώτη ύλη την επέτειο της ωμής δολοφονίας ενός δεκαπεντάχρονου παιδιού του Αλέξη Γρηγορόπουλου και τον αγώνα ζωής του Ρωμανού.....

Τα σαπρόφυτα του συστήματος συντεταγμένα με τις κάμερες παρά πόδας, είναι έτοιμα να διαχειριστούν για την κυβέρνηση των Ιαβέρηδων της Τρόικα, την εικόνα του χάους που ελπίζουν να δημιουργήσουν με την πυροδότηση του εκρηκτικού τους μίγματος!
Η ιδεολογική και πολιτική χημεία, η δραστική ουσία και οι ιδιότητες του μίγματος, είναι σαφείς όπως σαφείς είναι και οι άμεσες επιδιώξεις σταθεροποίησης του καταρρέοντος συμπλέγματος Σαμαρά-Μπαλτάκου-Βενιζέλου που επενδύονται σε αυτά.
  • Να αδρανοποιηθεί η κοινωνία και να πεισθεί ότι το να οδηγηθεί στο θάνατο(δολοφονηθεί) κάποιος Ρωμανός από το «άτεγκτο» κράτος και να εκτελεσθεί με τη σφαίρα κάποιου Κορκονέα κάποιος Γρηγορόπουλος, δεν είναι παρά παράπλευρες απώλειες, το αναγκαίο τίμημα της κοινωνικής ασφάλειας και ειρήνης!!!
  • Να εμφανιστεί και να καταδειχτεί «πειστικά» ότι αντίπαλος του εξουσιαστικού συστήματος του νεοφιλελεύθερου ολοκληρωτισμού της διαφθοράς, της υποτέλειας και της εξαθλίωσης δεν είναι η εργατική τάξη, ο λαός και η νεολαία αλλά το «ΧΑΟΣ»!
  • Να συγκολληθεί έστω και με τη βία, την καταστολή και τον εκβιασμό, το μέτωπο των δυνάμεων για την «θεσμική» επιβίωση του συστήματος της Τροικανής διαχείρισης μέσω της Τροικανής συμβουλευτικής όπως έχει καταλήξει στην πλειοψηφία του το ελληνικό κοινοβούλιο!
Ο αγώνας ζωής του Νίκου Ρωμανού για τα δημοκρατικά και ανθρώπινα δικαιώματα που περιέχει, μπορεί και πρέπει να νικήσει και όχι να γίνει διέξοδος για την κυβέρνηση των Ιαβέρηδων της Τρόικα.
Οι αγώνες τιμής στον δολοφονημένο δεκαπεντάχρονο Γρηγορόπουλο να αποσυνθέσουν το μέτωπο της υποτέλειας, της βίας, της καταστολής, του παρασιτισμού και όχι να γίνουν «άλλοθι» για την ραγδαία Χρυσαυγιτοποίηση του κράτους που συντελείται.
Το «ΧΑΟΣ» το επιδιώκει και το θέλει ως συνομιλητή και αντίπαλο το εξουσιαστικό σύστημα και οι διαχειριστές του.

Η εργατική τάξη, ο λαός η νεολαία αποφασιστικά μαζικά και συντεταγμένα πρέπει και μπορούν να δώσουν απάντηση για να βγούμε από το «ΧΑΟΣ» του συμπλέγματος Σαμαρά-Μπαλτάκου-Βενιζέλου.

Μιχάλης Βασιλάκης

γραμματέας του ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου