Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Λαμία - Ολυμπιακός Βόλου 2-1

Ένα συγκλονιστικό παιχνίδι έγινε στην Λαμία με το οποίο έκλεισε το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής στην Football League. Εκεί η ομώνυμη ομάδα επικράτησε 2-1 του Ολυμπιακού Βόλου με γκολ στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων!.....

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και κατάφεραν μόλις στο 5' να ανοίξουν το σκορ με κεφαλιά του Διαμαντόπουλου που εκμεταλλεύτηκε την κακή έξοδο του Μπλάζιτς. Μάλιστα, αυτό ήταν το πρώτο τέρμα που δεχόταν εντός έδρας η Λαμία. Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός Βόλου κράτησε μέχρι το τέλος του 1ου μέρους σχετικά εύκολα αυτό το 1-0 και πήγε στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Λαμία μπήκε στο γήπεδο αποφασισμένη να γυρίσει την κατάσταση. Στο 54', στην πρώτη φάση στο δεύτερο μέρος, ο Βασιλόγιαννης με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ισοφαρίζοντας για την ομάδα του. Η πίεση της Λαμίας έγινε ασφυκτική τα επόμενα αλλά δεν κατάφερε να χάσει κάποια μεγάλη ευκαιρία...
Όλα αυτά μέχρι το 88', όταν ο Μπιτάνγκ είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε τον Ολυμπιακό Βόλου με 10 ποδοσφαιριστές. Στα λεπτά που απέμεναν η Λαμία τα έπαιξε όλα για όλα, ανέβηκε όλη μπροστά και στο 92' ο Γκούρμα κέρδισε πέναλτι από τον Μακρυδημήτρη, ανέλαβε ο ίδιος την εκτέλεση και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της πρώην ομάδας του χαρίζοντας μια σημαντική νίκη στη Λαμία, ενώ παράλληλα την κράτησε μόνη πρώτη στην κορυφή του Βορείου ομίλου, μία εβδομάδα πριν το ντέρμπι με την Ζάκυνθο. 
ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Μπλάζιτς, Ζουλιώτης, Τσαμούρης, Λεάντρο, Ρεπετσάς, Καμαρά, Βασιλόγιαννης, Γιενγκά (85' Χαϊκάλης), Μουμίν (64' Αντωνόπουλος), Νεόφυτος (56' Φράγκος), Γκούρμα.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Γιώργος Κούτσης): Κασμερίδης, Ζερης, Μαργαρίτης, Γιαλούσης, Μακρυδημήτρης, Μπιτάνγκ, Μέζα (89' Μπάρμπας), Μαρτίνεθ (75' Κορνελάτος), Διαμαντόπουλος, Θέος (64' Κούτσι), Ρόκας.
Η βαθμολογία στον Βόρειο όμιλο:
1 ΛΑΜΙΑ                        7        19
2 ΖΑΚΥΝΘΟΣ               6        16
3 ΗΡΑΚΛΗΣ                  6        16

4 ΑΕΛ                            7        13
5 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β.      7        10
6 ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤ.      6          7
7 ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ               7          7
8 AN. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ        6          7
9 ΑΠΟΛΛΩΝ 1926        6          5
10 ΠΙΕΡΙΚΟΣ                7           5
11 ΕΘΝ. ΣΕΡΡΩΝ        6          4
12 ΦΩΚΙΚΟΣ               6           3
13 ΤΥΡΝΑΒΟΣ            7           3



 gazzetta.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου