Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, τιμάται η μνήμη των: Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου . .....

Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ Α΄ & Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΣ ΦΩΚΙΔΑΣ

ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ / ΕΠΣ ΦΩΚΙΔΑΣ
                               

                                 
                                    ΑΠΟΦΑΣΗ  Π. Ε.  ΜΕ ΑΡΙΘ.   3/11-11-2014
                                     Α΄  ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ   
                            
Η ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ  συνεδρίασε,  την Τρίτη  11/11/2014 και ώρα 12:00 στα γραφεία της ΕΠΣ Φωκίδας  και αφού έλαβε  υπόψη :....

·                     Τις διατάξεις των άρθρων του Πειθαρχικού Κώδικα, του ΚΑΠ Ερασιτεχνικών Πρωταθλημάτων 2014 και των Προκηρύξεων του Πρωταθλήματος της Α΄ Ερασιτεχνικής κατηγορίας ποδοσφαιρικής περιόδου 2014 – 2015.
·                     Τα Φ.Α. της 3ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος αυτού,  που περιήλθαν στην ΕΠΣ Φωκίδας και τις διατυπωθείσες σε αυτά παρατηρήσεις των διαιτητών καθώς και το ποινολόγιο, ομόφωνα αποφάσισε  και
Επιβάλλει κατά περίπτωση τις παρακάτω πειθαρχικές κυρώσεις:

Α) Στο ποδοσφαιριστή του ΑΣ ΚΡΙΣΣΑΙΟΣ, ΓΙΑΓΚΗ  με Α.Δ.1139544  ποινή αποκλεισμού μιας (1) αγωνιστικής ημέρας από 10/11/2014 και χρηματική ποινή δέκα  (10,00) ευρώ, βάσει του Άρθρου 10, παρ. 1,  εδαφ.  α, περ.  ΙΙΙ, σε συνδυασμό με την παράγραφο 2Δ του ιδίου άρθρου του  Πειθαρχικού Κώδικα  (         Επικίνδυνο παίξιμο).
Β)             Στο ποδοσφαιριστή του ΑΣ ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ,  ΚΑΤΣΑΪΤΗ ΑΝΔ. με Α.Δ. 1375329  ποινή αποκλεισμού τεσσάρων (4) αγωνιστικών  ημέρών από 09/11/2014 και χρηματική ποινή σαράντα  (40,00) ευρώ, βάσει του Άρθρου 10, παρ. 1,  εδαφ.  δ, περ.  Ι, σε συνδυασμό με την παράγραφο 2Δ του ιδίου άρθρου του  Πειθαρχικού Κώδικα  (Εξύβριση Διαιτητή).

ΚΙΤΡΙΝΕΣ  ΚΑΡΤΕΣ:

Βάσει της Προκήρυξης της Α΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας,  ποδοσφαιρικής περιόδου 2014 – 2015 καθώς και των παρατηρήσεων των Διαιτητών στα Φ.Α. της 3ης Αγωνιστικής, με Κίτρινη Κάρτα παρατηρήθηκαν, ποδοσφαιριστές των παρακάτω ομάδων :

1)         ΑΣ  ΚΡΙΣΣΑΙΟΣ ΧΡΙΣΣΟΥ  παρατηρήθηκαν δύο (2) ποδοσφαιριστές και βάσει του Άρθρου 13, παρ. 8, της Προκήρυξης, επιβάλετε  χρηματική ποινή δύο (2) ευρώ.
2)         ΑΣ  ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ,   παρατηρήθηκαν τρεις  (3)   ποδοσφαιριστές και βάσει του Άρθρου 13, παρ. 8, της Προκήρυξης, επιβάλετε χρηματική ποινή τριών  (3) ευρώ.
3)         ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΙΡΡΑΣ,   παρατηρήθηκε ένας (1) ποδοσφαιριστής  και βάσει του Άρθρου 13, παρ. 8, της Προκήρυξης, επιβάλετε ένα (1) ευρώ  χρηματική ποινή.
4)         ΑΟ ΔΩΡΙΕΙΣ, παρατηρήθηκαν τρεις (3) ποδοσφαιριστές και βάσει του Άρθρου 13, παρ. 8, της Προκήρυξης, επιβάλετε  χρηματική ποινή τριών  (3) ευρώ.
5)         ΕΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΔΩΡΙΔΑΣ, παρατηρήθηκε ένας (1) ποδοσφαιριστής  και βάσει του Άρθρου 13, παρ. 8, της Προκήρυξης, επιβάλετε  ένα (1) ευρώ  χρηματική ποινή.


6)         ΑΣ Η ΟΙΑΝΘΗ ΓΑΛΑΞΙΔΙΟΥ, παρατηρήθηκαν δύο (2)   ποδοσφαιριστές και βάσει του Άρθρου 13, παρ. 8, της Προκήρυξης, επιβάλετε χρηματική ποινή δύο (2) ευρώ.
7)         ΑΟ ΔΩΡΙΚΟΣ ΜΑΛΑΜΑΤΩΝ, παρατηρήθηκαν δύο (2) ποδοσφαιριστές και βάσει του Άρθρου 13, παρ. 8, της Προκήρυξης, επιβάλετε  χρηματική ποινή δύο  (2) ευρώ.         
8)         ΑΣ Ο ΗΣΑΪΑΣ ΔΕΣΦΙΝΑΣ, παρατηρήθηκε τρεις (3) ποδοσφαιριστές  και βάσει του Άρθρου 13, παρ. 8, της Προκήρυξης, επιβάλετε  τριών (3) ευρώ  χρηματική ποινή.




    ΑΠΟΦΑΣΗ  Π. Ε.  ΜΕ ΑΡΙΘ.  4/11-11-2014
                               Β΄  ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ   
                              
Η ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ  συνεδρίασε,  την Τρίτη 11/11/2014 στα γραφεία της ΕΠΣ Φωκίδας  και αφού έλαβε  υπόψη :
·                     Τις διατάξεις των άρθρων του Πειθαρχικού Κώδικα, του ΚΑΠ Ερασιτεχνικών Πρωταθλημάτων 2014 και της Προκήρυξης του Πρωταθλήματος της Β΄ Ερασιτεχνικής κατηγορίας ποδοσφαιρικής περιόδου 2014 – 2015.
·                     Τα Φ.Α. της 5ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος αυτού,  που περιήλθαν στην ΕΠΣ Φωκίδας και τις διατυπωθείσες σε αυτά παρατηρήσεις των διαιτητών καθώς και το ποινολόγιο, ομόφωνα αποφάσισε  και
Επιβάλλει την  παρακάτω πειθαρχική ποινή:

Α)        Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε υπόψη τον Κ.Α.Π. Ερασιτεχνικών Πρωταθλημάτων 2014, τις Προκηρύξεις της Β΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας ποδοσφαιρικής περιόδου 2014 – 2015  καθώς και την από 27-10-2014 έγγραφη  παραίτηση  της ομάδας του ΑΣ Η ΜΥΩΝΙΑ, βάσει της οποίας παραιτείται   από τους υπόλοιπους αγώνες του Πρωταθλήματος αυτού, ομόφωνα αποφάσισε και κατακυρώνει τον αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΣ Η ΜΥΩΝΙΑ  - ΑΟ ΗΡΑΚΛΗΣ, υπέρ της  αναίτιας ομάδας, ΑΟ ΗΡΑΚΛΗΣ,   με τέρματα 3 – 0 και βαθμούς 3 – 0 ενώ από το υπαίτιο σωματείο του ΑΣ Η ΜΥΩΝΙΑ,  αφαιρούνται 2 βαθμοί από τον πίνακα βαθμολογίας της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου και 2 βαθμοί από τον πίνακα βαθμολογίας της επόμενης ποδοσφαιρικής περιόδου.  Ο  ανωτέρω αγώνας προσμετράτε για την έκτιση των ποινών μόνον της   αναίτιας  ομάδας.  
Επίσης, επιβάλλει στο υπαίτιο σωματείο ΑΣ Η ΜΥΩΝΙΑ, την χρηματική ποινή  πενήντα (50) ευρώ.
Άρθρο 17, παρ. 2, & Άρθρο 21, παρ. 2 – 3 & 4, του ΚΑΠ ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων, σε συνδυασμό με τις διατάξεις του  Άρθρου  11, της Προκήρυξης της κατηγορίας αυτής.
Εφόσον η ομάδα του ΑΣ Η ΜΥΩΝΙΑ, δεν κατήλθε να αγωνιστεί για 3η φορά μέσα στην τρέχουσα ποδοσφαιρική περίοδο, θεωρείτε ότι αποχώρησε οικειοθελώς από το εν λόγω Πρωτάθλημα και δεν μπορεί να επανέλθει σ’ αυτό, καταλαμβάνοντας  την τελευταία θέση του οικείου βαθμολογικού πίνακα, βάσει του άρθρου 36, παράγραφος 1 του Κ.Α.Π.



Για όλους του υπόλοιπους αγώνες της αποκλεισθείσας ομάδας τα αποτελέσματα παραμένουν ισχυρά μέχρι την λήξη του Πρωταθλήματος υπέρ των αντίπαλων ομάδων με τέρματα 3 – 0 και βαθμούς 3 – 0 ενώ  τυχόν υπάρχουσες ποινές εκτίονται κανονικά μόνον για τις αντίπαλες της αποκλεισθείσας ομάδας, βάσει του άρθρου 21. παράγραφοι 2, 4 &  5 του Κ.Α.Π.
Β)        Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε υπόψη τον Κ.Α.Π. Ερασιτεχνικών Πρωταθλημάτων 2014, τις Προκηρύξεις της Β΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας ποδοσφαιρικής περιόδου 2014 – 2015  καθώς και την με αριθ. 11/06-11-2014 έγγραφη  παραίτηση  της ομάδας του ΑΟ ΣΑΛΩΝΑ, βάσει της οποίας παραιτείται   από τους υπόλοιπους αγώνες του Πρωταθλήματος αυτού, ομόφωνα αποφάσισε και κατακυρώνει τον αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΟ ΣΑΛΩΝΑ – ΑΠΟ Ο ΑΕΤΟΣ, υπέρ της  αναίτιας ομάδας,  ΑΠΟ Ο ΑΕΤΟΣ,   με τέρματα 3 – 0 και βαθμούς 3 – 0 ενώ από το υπαίτιο σωματείο του ΑΟ ΣΑΛΩΝΑ,  αφαιρούνται 2 βαθμοί από τον πίνακα βαθμολογίας της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου και 2 βαθμοί από τον πίνακα βαθμολογίας της επόμενης ποδοσφαιρικής περιόδου.  Ο  ανωτέρω αγώνας προσμετράτε για την έκτιση των ποινών μόνον της   αναίτιας  ομάδας.  
Τέλος επιβάλλει στο υπαίτιο σωματείο, ΑΟ ΣΑΛΩΝΑ, την χρηματική ποινή  πενήντα (50) ευρώ.
Άρθρο 17, παρ. 2, & Άρθρο 21, παρ. 2 – 3 & 4, του ΚΑΠ ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων, σε συνδυασμό με τις διατάξεις του  Άρθρου  11, της Προκήρυξης της κατηγορίας αυτής.

·         Η καταβολή κάθε χρηματικής ποινής γίνεται μέσα σε τριάντα (30) ημέρες από την έκδοση  της απόφασης, η οποία και κοινοποιείται εγγράφως στα αθλητικά σωματεία από την ΕΠΣ Φωκίδας (Άρθρο 29 του Πειθαρχικού Κώδικα).
·         Κάθε Κίτρινη κάρτα, βάσει του Άρθρου 13, παρ. 8, της Προκήρυξης, επισύρει χρηματική ποινή ενός (1) ευρώ.

                                      ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ  ΕΠΙΤΡΟΠΗ
   Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                               ΤΑ   ΜΕΛΗ 


 ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ                         ΝΙΚΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ       ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΛΑΝΤΖΑΣ   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου