Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Πολίτες στο Προσκήνιο - ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ – ΑΠΟΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ

   Στηρίζουμε – Συμπαραστεκόμαστε- Συντασσόμαστε στους 5 Δημάρχους, Ζωγράφου, Λάρισας, Νίκαιας - Ρέντη, Πάτρας και Χαλανδρίου που διώκονται γιατί αντέδρασαν στην κατ’ επίφαση «Αξιολόγηση» των υπαλλήλων των Δήμων τους, ενώ παράλληλα δρομολογούν την επανεξέταση της μετατροπής συμβάσεων ορισμένου χρόνου σε αορίστου χρόνου....

      Αυτονόητη υποχρέωση όλης της Αυτοδιοίκησης είναι η προσπάθεια που πρέπει να γίνει για τη σωτηρία των δήμων. Η «Αξιολόγηση» που επιβάλλεται εξελίσσεται σε μάχη επιβίωσης των 325 Δήμων της επικράτειας.                          Ο στραγγαλισμός των Δήμων μέσω της ασφυκτικής – άκαρπης και ανόητης πολιτικής της Κυβέρνησης, καθ’ υπόδειξη των Δανειστών, είναι φανερός.
      Ο θυμός όλων μας μεγαλώνει, όταν αυτοί που ευθύνονται δεκαετίες τώρα για τον τρόπο που διοίκησαν το Κράτος, την Αυτοδιοίκηση και όλες τις δομές τους,  χρησιμοποιώντας το Ρουσφέτι και την Αναξιοκρατία, θέλουν να Αξιολογήσουν οι ίδιοι. Το αποτέλεσμα από τώρα μας είναι πια γνωστό:                 Η με αυτόν τον τρόπο Αξιολόγηση, θα είναι η Αποσυναρμολόγηση των Δήμων!
    Οι εντεταλμένες άκριτα 6.500 απολύσεις από τους 325 Δήμους, με τεχνητό τρόπο, το μόνο που θα καταφέρουν θα είναι  κυρίως, η καταστροφή των υπηρεσιών των Δήμων που παρέχουν κοινωνική στήριξη. Παράλληλα θα διογκώσουν την ανεργία, θα φέρουν αντιμέτωπους εργαζόμενους, προβάλλοντας αισθήματα φιλοτομαρισμού και ανθρώπινου κανιβαλισμού, θα «πέσει» η ποιότητα των υπηρεσιών όσων απομείνουν.
    Η πραγματική ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ έχει στόχο την στήριξη των Κρατικών δομών και την εύρυθμη λειτουργίας τους και όχι την διάλυση της κρατικής μηχανής με ότι αυτό συνεπάγεται. Γι αυτό αποκρύπτεται εντέχνως πως ο έλεγχος των πλαστών πιστοποιητικών έχει σήμερα ξεκινήσει στο δημόσιο τομέα και συνεχίζεται ακώλυτα με τη συνδρομή των εργαζομένων και των υπηρεσιών του. Η αυτονόητη, για μια συγκροτημένη Δημόσια Διοίκηση, ελεγκτική διαδικασία επιχειρείται να συνδεθεί με τον αποκαλούμενο «επανέλεγχο της μετατροπής των συμβάσεων» όπως και με την «αξιολόγηση».

     Η δημοτική μας παράταξη «ΠΟΛΙΤΕΣ στο ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ»
·         Καλούμε άμεσα την δημοτική αρχή του Δήμου Δελφών να συνταχθεί και να στηρίξει τους 5 Δημάρχους που οδηγούνται στον Εισαγγελέα καθ’ υπόδειξη του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Να αποφασίσει το Δημοτικό Συμβούλιο και να δημοσιοποιήσει ψήφισμα Συμπαράστασης.
·         Με απόφαση το Δημοτικό Συμβούλιο να ΑΡΝΗΘΗ την συμμετοχή του Δήμου μας, αυτή την διαδικασία «Αξιολόγησης». Ταυτόχρονα να επανεξετάσουμε την μετατροπή των Συμβάσεων ορισμένου χρόνου εργασίας σε συμβάσεις Αορίστου χρόνου.
·         Καλούμε όλους τους δημοτικούς & τοπικούς συμβούλους να συγκροτήσουν Μέτωπο Πανδημοτικό και να ενωθούν με όλους τους Δήμους που Πανελλήνια αντιδρούν απέναντι στα μέτρα αυτά.
·         Καλούμε όλους τους δημοτικούς & τοπικούς συμβούλους να υποστηρίξουν τους εργαζόμενους του Δήμου, τα περιουσιακά στοιχεία του Δήμου Δελφών, τα συμφέροντα του Δήμου μας, όπως επιτάσσεται από τους ίδιους τους δημότες μας που μας εξέλεξαν ως αιρετούς εκπροσώπους και αντιπροσώπους τους.
       Το θέμα αυτό υποβάλαμε προς συζήτηση και λήψη απόφασης στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Δελφών την Πέμπτη 2/10/2014.
       Είναι η στιγμή που πρέπει να Αντισταθούμε και ως τοπική κοινωνία, στην ολοκληρωτική επίθεση που δεχόμαστε δυστυχώς ως λαός, από την ίδια μας την Κυβέρνηση.


ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.
ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ Αξίζει και να Ζεις και να Αγωνίζεσαι για Αυτόν.
ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ

                                     ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου