Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Κυριακή 20 Απρλίου σήμερα.....

Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Ληστεία σε βάρος επιχειρηματία στην Λαμία. Τον χτύπησαν μέσα στο σπίτι του. Πυροβόλησαν στον αέρα.

Αντιμέτωπος με 2 ληστές βρέθηκε νωρίς σήμερα το πρωί επιχειρηματίας της Λαμίας....


Οι δράστες περίμεναν τον επιχειρηματία έξω από το σπίτι του, φορώντας κράνη. Όταν περίπου στις 7 το πρωί εκείνος βγήκε από το σπίτι, τους αντιλήφθηκε, φοβήθηκε και επέστρεψε αμέσως σε αυτό κλείνοντας πίσω του την πόρτα.
Οι δύο ληστές, δεν έχασαν ούτε λεπτό. Τον ακολούθησαν, πυροβολώντας στον αέρα έσπασαν την πόρτα και μπήκαν στο εσωτερικό του σπιτιού. Μέσα στο σπίτι βρίσκονταν ακόμη η σύζυγος και τα παιδιά του επιχειρηματία.
Προσπάθησαν να του πάρουν τη τσάντα, εκείνος αντιστάθηκε και τότε τον χτύπησαν στο κεφάλι, με το κοντάκι της καραμπίνας που είχαν στα χέρια τους.
Πήραν την τσάντα με άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό, βγήκαν από το σπίτι και εξαφανίστηκαν με ένα σκούρο αυτοκίνητο.
Η αστυνομία που ενημερώθηκε για το περιστατικό κάνει εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό των δύο δραστών ενώ έξω από το σπίτι βρέθηκε ένας συγκεντρωτήρας από τα φυσίγγια της κυνηγετικής καραμπίνα.
Ο επιχειρηματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Λαμίας, όπου το παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στην συνέχεια αποχώρησε φανερά σοκαρισμένος.
lamiastar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου