Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

Times της Νέας Υόρκης : ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ

Στην ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης αναφέρονται οι Times της Νέας Υόρκης σε ανταπόκριση από την Αθήνα, στην οποία γίνεται εκτενής αναφορά στα μέτρα που ανακοινώθηκαν από τον πρωθυπουργό. Σύμφωνα με το... 

δημοσίευμα, οι ανακοινώσεις για φοροελαφρύνσεις από τον πρωθυπουργό έγιναν  «σε μια προσπάθεια να προσεγγίσει τους κουρασμένους Έλληνες, μετά από τέσσερα χρόνια λιτότητας που έχουν επιδεινώσει το επίπεδο διαβίωσης, και να κερδίσει πολιτικό κεφάλαιο, καθώς η αντιπολίτευση πιέζει για πρόωρες γενικές εκλογές».

«Τα μέτρα που ανακοίνωσε ο κ. Σαμαράς δεν έχουν εγκριθεί από την τρόικα των διεθνών δανειστών της Ελλάδας -Κομισιόν, ΕΚΤ και ΔΝΤ- που έχουν χορηγήσει στην Ελλάδα δύο δανειακά προγράμματα ύψους 240 δισ. ευρώ από το 2010» αναφέρεται στην ανταπόκριση.

«Οι επιθεωρητές της τρόικας αναμένονται στην Αθήνα εντός του μήνα για την επόμενη αξιολόγησή τους, μετά από τρεις μέρες συνομιλιών με κυβερνητικούς αξιωματούχους στο Παρίσι, αυτή τη βδομάδα. Εάν δεχτούν τα μέτρα, θα ζητήσουν πιθανώς εναλλακτικές περικοπές για να αντισταθμιστεί η απώλεια εσόδων» προσθέτει το δημοσίευμα.

http://fimotro.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου