Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Ανάστατοι οι επαγγελματίες στην Πολύδροσο

Από το τέλος Ιουλίου ξεκίνησε – όπως μας πληροφορούν οι επαγγελματίες της περιοχής – η ανακατασκευή του λιθόστρωτου του κεντρικού δρόμου στην είσοδο της Πολύδροσου, αλλά ακόμη περιμένουν να ξαναδούν τον εργολάβο και φυσικά την ολοκλήρωση των έργων. ....

Πρόκειται ασφαλώς μια ακόμη εκκρεμότητα από την απερχόμενη Δημοτική Αρχή, η ουσία είναι όμως πως ή το κονδύλι έχει σωθεί ή ευθύνεται η μετεκλογική ραστώνη του καλοκαιριού. 
Η εν λόγω φωτογραφία, που αποτυπώνει την εικόνα της περιοχής στα μέσα Αυγούστου, φανερώνει πως η πρόσβαση στην κεντρική πλατεία Πολυδρόσου γίνεται με προβλήματα, ενώ έντονη πλέον είναι η διαμαρτυρία των επαγγελματιών της περιοχής, αφού «ουδέν μονιμότερον του προσωρινού» , όπως φαίνεται.
 «Τα πεζοδρόμια έχουν ξηλωθεί, τα δέντρα έχουν αρχίσει να ξεραίνονται, οι σωλήνες της ύδρευσης είναι στον αέρα και γενικά είμαστε απελπισμένοι» μας αναφέρουν…
 Καιρός είναι κύριοι του Δήμου Δελφών να στρέψετε το ενδιαφέρον σας!!!
endelfoisonline.gr

3 σχόλια:

  1. ΤΙ ΕΞΕΛΙΞΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ? ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ? ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ?
    Ν.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΟΛΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Θ.Α.,ΟΤΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΣΕ ΑΛΛΟ ΕΡΓΟ(!!!) ΑΛΛΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ ΝΕΑ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ.
    ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ...
    Ν.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο δημαρχος μεσω e-mail ενημερωσε οτι επισκεφτηκε το υπουργειο την Τριτη 9-9-14 και την ιδια μερα ο Υπουργος υπεγραψε την χρηματοδοτηση του εργου και οτι απο μερα σε μερα τα εργα ξεκινουν. ζητησαμε απο τον δημαρχο, οταν ειχε μιλησει στη βιβλιοθηκη την αποφαση που υπεγραψε ο Υπουργος και υποσχεθηκε να μας την στειλει.Ακομη περιμενουμε. Και την αποφαση και την εναξη των εργασιων. Ε.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή