Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Λαμία: Αν όχι ΕΣΥ τότε ποιος; ΟΛΟΙ τη Δευτέρα λέμε ΟΧΙ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

Αν δεν συμμετέχουμε όλοι οι Λαμιώτες και Φθιωτείς στο συλλαλητήριο της Δευτέρας, τότε καλά μας κάνουν! Ολοι οι Δήμοι του Νομού, όλοι οι φορείς έχουν δηλώσει συμμετοχή.
Το ζήτημα είναι να συμμετέχουμε όλοι μας τη Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου στις 2.00 το μεσημέρι στην πλατεία Πάρκου στη συγκέντρωση- πολιτική διαμαρτυρία κατά των διοδίων....


Οπως διαβάζουμε στο κάλεσμα της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών
Την Δευτέρα 29-09-2014 και ώρα 2 το μεσημέρι συμμετέχουμε στο κοινό Παμφθιωτικό Συλλαλητήριο στην Πλατεία Πάρκου κατά των διοδίων.
Ενημερώστε όλους τους συναδέλφους μέλη σας και μη μέλη, αλλά και κάθε συμπολίτη μας με κάθε πρόσφορο τρόπο να δώσουν το αγωνιστικό τους παρόν με κάθε μέσο.
Η θηλιά των διοδίων πνίγει κάθε μέρα και πιο πολύ το σύνολο της κοινωνίας μας, όχι μόνο στον τόπο μας, αλλά σ΄ ολόκληρη τη χώρα.
Τα τέλη κυκλοφορίας καθίστανται πλέον τέλη κατοχής αυτοκινήτου και η κάθε μας μετακίνηση εξαρτάται από τις ακόρεστες ορέξεις των εργολάβων, που οι Κυβερνώντες τους παραχώρησαν δικαιώματα, ελεύθερης και ανεξέλεγκτης επιβολής χαρατσιών των μετακινήσεων και θανάτωσης δεκάδων επιχειρήσεων κατά μήκος της Εθνικής Οδού με εκατοντάδες εργαζόμενους στο περιθώριο.
Η πολιτική παραχώρησης στους ιδιώτες, αγαθών και υπηρεσιών κοινής ωφέλειας , καθιστά κάθε συμπολίτη μας, όμηρο των μεγάλων συμφερόντων των πολυεθνικών.
Λαμία: Κάλεσμα για την κινητοποίηση κατά των διοδίων στις 29 Σεπτεμβρίου από την Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών
Σήμερα τα διόδια, αύριο η ενέργεια , την επόμενη το νερό, ο αέρας, η θάλασσα, το βουνό, η υγεία, η παιδεία και κάθε άλλο αγαθό και υπηρεσία, που θα έπρεπε ελεύθερα και χωρίς κόστος να παρέχεται σε κάθε πολίτη.
Είναι καιρός να τους φωνάξουμε ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΑ κυρίως ΕΝΩΜΕΝΟΙ : ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ !!!
Δεν μπορείτε να εξαθλιώνετε άλλο την κοινωνία, όχι άλλη ανοχή σε πολιτικές εξυπηρέτησης των οικονομικά ισχυρών και εξαθλίωση του λαού μας.
Λέμε : ΟΧΙ στα διόδια
ΟΧΙ στις παραχωρήσεις σε ιδιώτες
ΟΧΙ χαράτσια στην ελεύθερη μετακίνηση των πολιτών.
Αρκετά η εξαθλίωση, η φτωχοποίηση και η ομηρία ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ !!!
Λαμία: Κάλεσμα για την κινητοποίηση κατά των διοδίων στις 29 Σεπτεμβρίου από την Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών
Το μήνυμα πρέπει να είναι ισχυρό και διαρκές. Να φθάσει οπωσδήποτε στη Βουλή, στα Κόμματα , σε κάθε βουλευτή.
Όποιος κάνει πως δεν ακούει και περιμένει ειδική παράσταση στο γραφείο του δεν εκπροσωπεί την κοινωνία.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 29-09-2014 στις 2 το μεσημέρι στην ΠΛ. ΠΑΡΚΟΥ .
Από τις 12 έως τις 2 θα είμαστε στα μετωπικά διόδια της Αγ. Τριάδας, θα ανοίγουμε τις μπάρες και θα ενημερώνουμε τους διερχόμενους οδηγούς να πάει το μήνυμα παντού.
ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!
ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ !!!
ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ !!!
ΚΑΛΟΥΜΕ επιχειρήσεις 24ωρης λειτουργίας , καφέ, επισιτισμού, περίπτερα – ζαχαροπλαστεία – ταξί – λεωφορεία- φαρμακεία – φροντιστήρια και κάθε άλλον κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου να κλείσουν και να βρεθούν στο συλλαλητήριο.
ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ στους ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΛΟΥΝ

ΚΑΙ ΤΑ ΚΤΕΛ ΛΕΝΕ ΟΧΙ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ
Διαβάστε την ανακοίνωση της Διοίκησης:
Εν όψει της κινητοποίησης εναντίον των διοδίων που είναι προγραμματισμένη για την Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014 στην Πλατεία Πάρκου της Λαμίας, έχουμε να δηλώσουμε τα εξής:
Η εταιρεία μας είναι συμπαραστάτης σε κάθε μορφή κινητοποίησης εναντίον των διοδίων, αφού θιγόμαστε άμεσα από αυτή την λαίλαπα που πνίγει κάθε οικονομική δραστηριότητα στον Νομό μας.
Να σημειώσουμε ότι ετησίως καταβάλλουμε ποσό άνω των 400.000,00 (τετρακόσιες χιλιάδες) ευρώ σε διόδια με δεδομένα πριν την έναρξη λειτουργίας των πλευρικών σε Μπράλο – Μώλο, ποσό το οποίο είναι δυσβάσταχτο για την επιβίωσή μας αν αναλογιστεί κανείς την μείωση της επιβατικής κίνησης, την αύξηση των καυσίμων και την παρατεταμένη οικονομική κρίση.
Ως αυτοκινητιστές – μέτοχοι της εταιρείας «Υπεραστικό ΚΤΕΛ Φθιώτιδας ΑΕ» δηλώνουμε ότι θα συμμετέχουμε στην κινητοποίηση της ερχόμενης Δευτέρας.
Καλούμε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς να σκύψουν πάνω στο πρόβλημα, αφού ο Νομός μας πλήττεται οικονομικά, τουριστικά και κοινωνικά από το μέτρο των διοδίων και καθίσταται απαγορευτική η κάθε μετακίνηση των πολιτών.
Κι εμείς με τη σειρά μας καλούμε όλους τους πολίτες της Φθιώτιδας να συμμετέχουν μαζικά σε αυτή την κινητοποίηση, ώστε να αποδειχθεί ότι η Φθιωτική κοινωνία είναι ενωμένη και αντιδρά μαζικά σε ένα άδικο μέτρο που απειλεί να την μετατρέψει σε «γκέτο».
Δεν χρειάζεται πολύ σκέψη για να καταλάβουμε τι θα συμβεί και πώς θα διαμορφωθούν οι ζωές μας μετά την λειτουργία και των σταθμών διοδίων σε ΒΙΠΕ, Στυλίδα κλπ.
mag24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου