Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, τιμάται η μνήμη των: Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου . .....

Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Σαμαράς: ο ΣΥΡΙΖΑ "δεν θα γίνει ποτέ κυβέρνηση"

Αγαπητέ Αντώνη,

γνωρίζεις πολύ καλά -τόσα χρόνια στην πολιτική- ότι στις Δημοκρατίες, το ποιος θα κυβερνήσει το αποφασίζει ο λαός στις εκλογές, εκτός αν προηγηθεί πραξικόπημα και τις καταργήσει ή έρθει η συντέλεια του κόσμου και δεν προλάβουν να γίνουν.....




Βέβαια κάποιες φορές γίνονται και παρεκτροπές που ρίχνουν Κυβερνήσεις ή αλλάζουν Πρωθυπουργούς, όμως τελικά σύντομα ή αργότερα πάλι ο λαός αποφασίζει.

Επομένως το αν ο ΣΥΡΙΖΑ θα κυβερνήσει δεν εξαρτάται από σένα, επειδή εσύ το λες, αλλά από την απόφαση του Ελληνικού λαού, που όπως φαίνεται εσύ με την πολιτική σου μάλλον τον έστρεψες στην απόφαση να ψηφίσει τον ΣΥΡΙΖΑ.

Σε δύο, τρεις, πέντε δέκα, δεκαπέντε το πολύ μήνες εκλογές θα γίνουν, ότι και να σκαρφιστούν τα "επιτελεία" της Συγκυβέρνησης για να τις παρατείνουν.

Θα μου πεις, Prefadore είσαι σίγουρος ότι θα τις κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ και θα γίνει Κυβέρνηση;

Φυσικά και δεν είμαι και είναι άνευ σημασίας τι λέω εγώ, σημασία έχει τι θα πει τότε ο Ελληνικός λαός, αυτό όμως που βλέπω και ακούω μπορώ να το πω.

Η πλειοψηφία του λαού που έχει ξεπεράσει τα όρια και τις αντοχές του από τις ανάλγητες πολιτικές των Μνημονίων που πρόθυμα εφάρμοσαν οι Κυβερνήσεις Σαμαρά-Βενιζέλου, έχει αποφασίσει να γυρίσει σελίδα, σε αυτή τη νέα σελίδα δεν υπάρχουν πουθενά τα ονόματα τους.

Υπάρχουν βέβαια και οι μειοψηφίες πλέον, όσων έχουν συμφέροντα ή είναι κολλημένοι σε ιδεοληψίες του παρελθόντος που θα στηρίξουν τα υπόλοιπα των κάποτε κραταιών παρατάξεων, που έφτασαν στο σημείο να τσακώνονται ποια είναι η αυθεντική "Δημοκρατική Παράταξη".

Λες και είναι εκεί το ζητούμενο για την άβυσσο που οδήγησαν τη χώρα, "όλα τα΄χει η Μαριωρή...".

Επίσης αγαπητέ Αντώνη, μπορεί να αποφεύγεις όπως "ο διάβολος το λιβάνι" να πηγαίνεις στη Βουλή για να αντιμετωπίζεις (και να βλέπεις;) τον Αλέξη, όμως σαν παλιός κοινοβουλευτικός δεν σου διαφεύγει ότι όλα έχουν ημερομηνία λήξης και επομένως η σεμνότητα ή η αλαζονεία, που πηγάζει από την προσωρινή εξουσία, αναπόφευκτα κάποτε τελειώνει.

Αυτό έτσι, σαν υπενθύμιση από τον Prefadoro, για τον Πρωθυπουργό που πήρε κάτω από 30% και κυβερνά με συμπαράσταση Βενιζέλου και παλιότερα Κουβέλη.

Τα λέμε...

Prefadoros

1 σχόλιο:

  1. ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΣΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ.. ΚΑΙ ΘΥΜΙΖΩ.... ΔΕ ΘΑ ΓΥΡΙΣΩ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΜΕ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥΣ.... !!! (ΕΠΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ)
    ΕΠΙΣΗΣ ΔΕ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΩ ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ......
    ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΑΝ ΤΑ ΓΡΑΨΩ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ...!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή