Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, τιμάται η μνήμη των: Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου . .....

Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Παμφθιωτικό πολιτικό συλλαλητήριο τη Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου ενάντια στα διόδια

Παμφθιωτικό πολιτικό  συλλαλητήριο  τη Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου  ενάντια στα διόδια που έχουν κυκλώσει τη Φθιώτιδα αποφασίστηκε σήμερα το μεσημέρι σε ευρεία  σύσκεψη φορέων του Νομού που συγκάλεσε ο Δήμαρχος Λαμίας  Νίκος Σταυρογιάννης υλοποιώντας προηγούμενη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λαμίας.....
Το συλλαλητήριο προγραμματίστηκε για τις 2 το μεσημέρι στην πλατεία Πάρκου στο κέντρο της Φθιωτικής Πρωτεύουσας . Θα προηγηθεί, 2 ώρες νωρίτερα, κινητοποίηση με τη μορφή συμβολικού ανοίγματος  στα μετωπικά διόδια της Αγ. Τριάδας στην εθνική οδό από εκπροσώπους  των φορέων και πολίτες. Για το θέμα των διοδίων συνεδριάζει κατεπειγόντως απόψε  και το δημοτικό συμβούλιο Στυλίδας .
Ο Δήμαρχος Λαμίας μετά το τέλος της σύσκεψης κάλεσε όλους παρά τις επί μέρους απόψεις για τα διόδια σε μια μαζική πολιτική κινητοποίηση για να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα  αντίστασης απέναντι στις πολιτικές που εφαρμόζονται με διόδια και έχουν δημιουργήσει σημαντικά εμπόδια  στην μετακίνηση των πολιτών με δυσμενείς επιπτώσεις στην οικονομική και κοινωνική ζωή της περιοχής μας.
http://altpressfthiotida.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου