Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου.....

Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Όλοι στην κινητοποίηση ενάντια στα διόδια σήμερα στις 16:00 στα πλευρικά διόδια του Μπράλου

Όλοι στην κινητοποίηση ενάντια στα διόδια σήμερα στις 16:00
στα πλευρικά διόδια του Μπράλου

Ξεκίνησε χθες το βράδυ η λειτουργία των πλευρικών διοδίων του Μώλου και του Μπράλου......


Όλοι εκείνοι οι αυτοδιοικητικοί και οι βουλευτές που εκλέγονταν τόσα χρόνια και εξελέγησαν πρόσφατα με τη βοήθεια των κομμάτων της καταστροφικής για το λαό, μνημονιακής συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, είναι συνυπεύθυνοι για αυτή την αρνητική εξέλιξη.

Όλοι αυτοί είναι οι ίδιοι που τώρα υποστηρίζουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο τις δολοφονικές πολιτικές των μνημονίων. Ο λαός της Φθιώτιδας δεν έχει τίποτα να περιμένει από τους υποστηρικτές των μνημονίων και όλους εκείνους που συνειδητά έβαλαν εδώ και χρόνια την υπογραφή τους στην ιδιωτικοποίηση των δημόσιων αυτοκινητοδρόμων του Νομού μας αλλά και όλης της χώρας, και το ξεπούλημά τους στους μεγαλοεργολάβους-καναλάρχες.

Τους  αυτοκινητόδρομους αυτούς τους έχουμε πληρώσει με το υστέρημά μας εδώ και δεκαετίες μέσω της έμμεσης και άμεσης φορολογίας και μέσω των τελών κυκλοφορίας.

Η Αριστερή Παρέμβαση στη Στερεά Ελλάδα συμμετέχει σήμερα Τρίτη στις κινητοποιήσεις ενάντια στα διόδια, απαιτώντας την άμεση κατάργηση όλων των διοδίων, την απόδοση των δημόσιων δρόμων στο λαό, και την ακύρωση των αποικιοκρατικών συμβάσεων παραχώρησης που ψήφισαν το 2007 στη βουλή οι βουλευτές της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και του ΛΑΟΣ , αλλά και την ακύρωση των νέων αναθεωρημένων συμβάσεων επανέναρξης των έργων  που ψήφισε η μνημονιακή συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου το 2013, συμπεριλαμβανομένων και των κυβερνητικών βουλευτών του Νομού μας.

Όλοι στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 16:00 σήμερα στα πλευρικά διόδια του Μπράλου, με προσυγκέντρωση στις 15:30 στην Έκθεση Λαμίας.

ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ στη ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ
Περιφερειακό Σχήμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου