Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου.....

Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

ΤΕΕ Στερεάς: Πάρετε πίσω τις κυκλοφοριακές αλλαγές!

Το δικό τους Γολγοθά βιώνουν από προχθές όσοι αυτοκινητιστές εισέρχονται στην Λάμια από τον ΠΑΘΕ λόγω των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων με την παράδοση σε χρήση του κλάδου ανόδου του ΠΑΘΕ από την Ανθήλη μέχρι την Λαμία.....
Δεκάδες ακροατές του FM-1 τηλεφωνούσαν στην εκπομπή των παραπόνων αλλά και έκτος αέρα για να διαμαρτυρηθούν για την πρωτοφανή ταλαιπωρία και καθυστέρηση που υφίστανται τόσο στο κόμβο της βιομηχανικής περιοχής για να εισέλθουν στην Λαμία όσο και στα φανάρια της νέας Μαγνησίας και λίγα μέτρα μετά στα φανάρια της Ξηριώτισσας.
Είναι τόσο μεγάλος ο όγκος των αυτοκίνητων που το πρωί της Παρασκευής σχηματίστηκαν ουρές ως και πέντε χιλιομέτρων παρά τις προσπάθειες των τροχονόμων να συμβάλουν στην εξομάλυνση της κατάστασης. Αντιλαμβανόμαστε ότι το έργο πρέπει να γίνει και συμπάσχουμε και εμείς με τους οδηγούς που διαμαρτύρονται δικαία είπε στο δελτίο του FM-1 ο διοικητής Τροχαίας Λαμίας Δημήτρης Φούρλας. Ενδεχομένως τόνισε αν καθυστερούσε λίγο ακόμη η αλλαγή αυτή ίσως να είχαμε λιγότερα προβλήματα.
Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΤΕΕ Ανατολικής Στερεάς Αποστόλης Καραναστάσης δήλωσε στο δελτίο του FM-1 ότι είναι παντελώς αδιανόητο να λαμβάνονται τέτοιες επιπόλαιες αποφάσεις ενώ είναι γνωστό ότι βρισκόμαστε στον μήνα Αύγουστο ,τον μήνα των διακοπών που κατά χιλιάδες οι Έλληνες εγκαταλείπουν τα αστικά κέντρα για την περιφέρεια και η ταλαιπωρία θα πολλαπλασιαστεί από την ερχόμενη εβδομάδα. Αν δεν είναι μια παράλογη απόφαση τότε είναι μια ιδιοτελής κίνηση που αποβλέπει στην εσπευσμένη παράδοση του έργου για να επωφεληθούν οι κατασκευαστές ορισμένων μπόνους που τους δίδονται όταν ολοκληρώνουν νωρίτερα δημόσια έργα. Κατά την άποψη μου είπε ο κ. Καραναστάσης οφείλει η ΕΥΔΕ ΠΑΘΕ και ο ανάδοχος να ακυρώσουν αμέσως τις νέες ρυθμίσεις και να επαναφέρουν τα ισχύοντα έως προχθές και όταν ολοκληρωθεί ο παράδρομος αλλά και η είσοδος της Λαμίας τότε να δοθεί στην κυκλοφορία συνολικά το έργο..
Καλό θα ήταν όπως ως περιφέρεια είχαμε επισημάνει ότι έπρεπε να ολοκληρωθεί το παράπλευρο οδικό δίκτυο και μετά να γίνουν οι αλλαγές ,περιμέναμε σχεδόν οκτώ χρόνια δεν θα ήταν τόσο κακό αν περιμέναμε ακόμη έναν μήνα δήλωσε στον FM-1 ο αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Θωμάς Σταϊκος ο οποίος μέσω του FM-1 ανήγγειλε ότι την Δευτέρα θα συγκαλέσει έκτακτη σύσκεψη με όλους τους εμπλεκομένους για να βρεθούν άλλες εναλλακτικές λύσεις. Ο κ. Στάϊκος τέλος επισήμανε ότι μετά την ολοκλήρωση των εκτελούμενων έργων θα προστεθούν αρκετοί ακόμη σταθμοί διοδίων στην Φθιώτιδα που διαθέτει στα όρια της τους περισσότερους Σταθμούς διοδίων.
lamiafm1.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου