Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΜΦΙΣΣΑΣ

ΜΗΝΥΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ και ΑΓΩΝΑ

       Συμπατριώτες – Συμπατριώτισσες
       Εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο Άμφισσας, σε όλες τις δομές Υγείας του τόπου.
Γιατροί, διοικητικό προσωπικό, βοηθητικό προσωπικό.
5 χρόνια προσπαθούν με σταθερό βήμα, με κάθε τρόπο, οι Κυβερνήσεις της χώρας μας, συνεπικουρούμενες από τους ξένους πάτρωνές τους και εντολοδόχους τους, να βάλουν σε ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ την κοινωνία ολόκληρη.....

    Για να το καταφέρουν αυτό, πρέπει να διαλύσουν τα βασικά στηρίγματά της. Αυτά είναι η Υγεία και η Παιδεία. Να πουλήσουν τα δημόσια κοινωνικά αγαθά, όπως το Ρεύμα και το Νερό. Να απορρυθμίσουν και υποβαθμίσουν την διοίκηση της κοινωνίας, όπως  η Τοπική Αυτοδιοίκηση. Να διασύρουν θεσμούς που δίνουν κύρος στο Κράτος, όπως η Δικαιοσύνη.  
    Στις 21/7/2011, 3 χρόνια πριν δηλαδή,  έχοντας κατανοήσει πως οι κεντρικές πολιτικές επιλογές, θα τίναζαν στον αέρα και τις τοπικές δομές υγείας, φέραμε τότε πρόταση στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δ. Δελφών: ΖΗΤΩΝΤΑΣ να συζητηθεί προ της ημερήσιας διάταξης ως θέμα κατεπείγον η τύχη του Νοσοκομείου Άμφισσας και των Κ. Υγείας Ιτέας & Λιδορικίου, να ενημερωθούν  οι δημότες και να εκφράσουμε  με κάθε τρόπο την αντίθεσή μας στην υποβάθμιση των δομών, που διαφαίνετο ότι οδηγούσε στην κατάργησή  τους.
    Σήμερα,  3 χρόνια μετά, η υποστελέχωση και υποχρηματοδότηση έχουν κλείσει το Κ. Υ. Λιδορικίου, και έχουν φέρει σε κατάσταση υπολειτουργίας το Κ.Υ. Ιτέας και δυσλειτουργίας το Γεν. Νοσοκομείο Άμφισσας.
     Η Αυτοδιοικητική κίνηση ΠΟΛΙΤΕΣ στο ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ, οι Δημοτικοί & Κοινοτικοί Σύμβουλοι της παράταξης, είναι μαζί σας, σε κάθε αγωνιστική & διεκδικητική προσπάθεια.
Είμαστε έτοιμοι να στηρίξουμε την κάθε προσπάθειά σας για καλύτερη ζωή.
Που απαιτεί ΥΓΕΙΑ & Αξιοπρέπεια για όλους τους πολίτες μιας Ανθρώπινης κοινωνίας.
Δεν μας φοβίζει, δεν μας πτοεί, δεν μας κουράζει τίποτα στην μάχη για ΖΩΗ.
ΥΓΕΙΑ-ΠΑΙΔΕΙΑ-ΡΕΥΜΑ & ΝΕΡΟ δεν τα διαπραγματευόμαστε, δεν τα πουλάμε.
 Είναι αγαθά, που τα έδωσαν δουλεύοντας οι πολίτες στο Κράτος, για να τα επιστρέψει αυτά  προσφέροντάς τα, ισόρροπα σε όλη την κοινωνία.   

       ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.
ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ Αξίζει και να Ζεις και να Αγωνίζεσαι για Αυτόν.

Δημοτική Κίνηση Πολιτών Δήμου ΔΕΛΦΩΝ

ΠΟΛΙΤΕΣ στο ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου