Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Δελτίο τύπου από τον Εκτελεστικό Γραμματέα Π.Σ.Ε. Ευάγγελο Απ. Ψαθά

Με τη σημερινή ορκωμοσία του νεοεκλεγέντα Περιφερειάρχη Στερεάς  Ελλάδας κ. Κώστα Μπακογιάννη, των Αντιπεριφερειαρχών και των μελών του Περιφερειακού Συμβουλίου, ουσιαστικά ολοκληρώθηκε η θητεία της 1ης αιρετής Περιφερειακής Αρχής .....

Εύχομαι στο νέο Περιφερειάρχη και την νέα Περιφερειακή Αρχή στο σύνολό της, δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο της .
Ως απερχόμενος Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους εργαζόμενους και στις πέντε Περιφερειακές Ενότητες για την ιδιαίτερα δημιουργική συνεργασία που αναπτύξαμε. Όλους τους Δημάρχους και τους συνεργάτες τους, τους εκπροσώπους των φορέων, όπως επίσης και τους ανθρώπους της ενημέρωσης.
Ευχαριστώ επίσης τους Προέδρους του Περιφερειακού Συμβουλίου , τους Αντιπεριφερειάρχες και το σύνολο των μελών του Περιφερειακού Συμβουλίου, γιατί αν και λειτουργήσαμε σε μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο για την Περιφέρεια και την χώρα, με πολλή δουλειά , πνεύμα συνεργασίας και σύνθεση απόψεων, προσπαθήσαμε για το καλύτερο δυνατό σε όλους τους τομείς.
Τέλος ευχαριστώ τον άνθρωπο, τον πολιτικό , τον Περιφερειάρχη κ. Κλέαρχο Περγαντά για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου και για την άψογη συνεργασία μας και του εύχομαι κάθε προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.

Ο Εκτελεστικός Γραμματέας Π.Σ.Ε.

Ευάγγελος Απ. Ψαθάς 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου