Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, τιμάται η μνήμη των: Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου . .....

Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Γιαυτό έδρασαν σήμερα οι ληστές στο Δίστομο;

Μια πραγματικά απίστευτη καταγγελία έγινε λίγο μετά το μεσημέρι στον ΛΑΜΙΑ FM-1 αποκαλυπτική της εγκατάλειψης  του λαού ειδικά της Περιφέρειας από  την Αστυνομία....
Όπως αναφέρει η έγκυρη  και εμπιστευτική πηγή εδώ και δύο  ημέρες  η ευρύτερη περιοχή της Βόρειας Λοκρίδας με επίκεντρο  τα Καμένα Βούρλα ,τον Άγιο Κωνσταντίνο και  αλλού έχει βουλιάξει από την πολυάνθρωπη παρουσία αστυνομικών λόγω του συνεδρίου της ΟΝΝΕΔ και της παρουσίας πολλών υπουργών και άλλων κυβερνητικών στελεχών.
Έτσι έχουν αποδυναμωθεί όλες οι αστυνομικές Διευθύνσεις Εύβοιας,Βοιωτίας,Φωκίδας και Ευρυτανίας με αποτέλεσμα να μην υπάρχει  προσωπικό για την αστυνόμευση πολλών περιοχών  μεταξύ αυτών και της Βοιωτίας.
Δεν αποκλείεται ανέφερε η ίδια πηγή οι  δράστες να είχαν  κάποια εσωτερική πληροφόρηση για την μετακίνηση προσωπικού λόγω συνεδρίου της ΟΝΝΕΔ και γιαυτό έδρασαν σήμερα το μεσημέρι στο Δίστομο.
Επίσης η ίδια πηγή ανέφερε στον FM-1  ότι λίγο  μετά το μεσημέρι  πραγματοποιήθηκε στο Α.Τ.Καμένων Βούρλων σύσκεψη υπό τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Βασίλη Κικίλια όπου ο χαμογελαστός κατά τα άλλα υπουργός, πήρε το σκληρό του ύφος  όταν κάποιοι εκ των παρευρισκομένων τόλμησαν να θέσουν επί τάπητος τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά όπως την έλλειψη ανθρώπινου δυναμικού ή την άθλια κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα περιπολικά που χρονολογούνται από τον ...περασμένο αιώνα,από αυτά που  διαθέτει στην πλειονότητα τους  η Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας, ο κ.Κικίλιας με αυστηρό τρόπο του φέρεται να είπε "οφείλατε τόσο καιρό να απευθυνθείτε και σε μεγαλοεπιχερηματίες της περιοχής να σας πάρουν ένα- δύο  περιπολικά"!
Ο κ.Κικίλιας λέγεται επίσης ότι  ξεκαθάρισε πως ήταν προσωπική του επιλογή μετά από εισήγηση του Αρχηγού η επιλογή του κ. Σουγλιέρη να τοποθετηθεί Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Στερεάς.
Αν η πηγή του ΛΑΜΙΑ FM-1 είναι έγκυρη στο 100% τότε αντιλαμβάνεται κάθε πολίτης γιατί ο κόσμος διαμαρτύρεται πως δεν υπάρχει αστυνόμευση και γιατί η εγκληματικότητα στην περιφέρεια έχει πιάσει...οροφή!
Φανταστείτε να έρχονταν και  ο πρωθυπουργός, θα έφερναν αστυνομικές δυνάμεις και από την...Κρήτη;
lamiafm1.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου