Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 18 Απριλίου σήμερα......

Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

''ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ'' : ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 23-8-2014
ΝΕΩΤΕΡΑ για τα ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ στο ΔΗΜΟ ΔΕΛΦΩΝ
«Τίποτα δεν χαρίζεται… Ούτε και αυτά τα Νόμιμα!»

Ο Καλλικρατικός Νόμος αδικεί την λαϊκή ετυμηγορία με το εκλογικό σύστημα που καθιερώνει, όπως κατ΄ επανάληψη έχουμε καταγγείλει.
Στις τελευταίες δημοτικές εκλογές στο δήμο μας, η λαϊκή ετυμηγορία αδικήθηκε επιπλέον και από την εσφαλμένη ανακήρυξη των εκλογικών αποτελεσμάτων....
Άμεσα χωρίς να εφησυχάσουμε, ελέγξαμε τα εκλογικό αποτέλεσμα με την δέουσα σοβαρότητα και διεκδικήσαμε την διόρθωσή τους υπέρ ημών και υπέρ του εκλογικού σώματος.
Ήδη το Πολυμελές Πρωτοδικείο Άμφισσας, με την με αριθμό 12/ΕΠ/2014 απόφασή του έχει διορθώσει την αρχική απόφαση - ανακήρυξη, που αφορούσε στην επικύρωση του αποτελέσματος των δημοτικών εκλογών στο Δήμο Δελφών Φωκίδας. Με την διορθωτική αυτή απόφαση ανακηρύχθηκαν υπέρ του συνδυασμού μας «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ», επιπλέον, από ένας σύμβουλος σε καθένα από τα πενταμελή συμβούλια των τεσσάρων δημοτικών ενοτήτων του Δήμου Δελφών (Άμφισσας, Ιτέας, Γαλαξειδίου, Δεσφίνας).
Έτσι στην Άμφισσα ανακηρύχθηκε ως σύμβουλος ο Δημήτριος Μπακαλάκος του Παναγιώτη, στην Ιτέα η Καλοτίνα Σκώττη του Αντωνίου, στο Γαλαξείδι ο Ευθύμιος Λατσούδης του Θωμά και στην Δεσφίνα η Παναγούλα Μέγκου του Αθανασίου.
Εκκρεμεί και ένστασή μας στο Διοικητικό Πρωτοδικείο της Λιβαδειάς, με την οποία διεκδικούμε έναν επιπλέον δημοτικό σύμβουλο στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου.

Για μια ακόμη φορά θέλουμε να ευχαριστήσουμε του δημότες για την ψήφο προτίμησης προς την κίνησή μας και για την ενισχυμένη σ’ αυτές τις εκλογές εμπιστοσύνη τους. Υποσχόμαστε, ότι θα τους εκπροσωπήσουμε επαξίως στο Δημοτικό Συμβούλιο και στα Συμβούλια των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων, γιατί η αυξημένη δύναμη, που μας εκχώρησαν, σημαίνει για μας αυξημένη ευθύνη και υποχρέωση να παλέψουμε για τα προβλήματα του Δήμου και των δημοτών.

Καλούμε όλους τους δημότες σε εγρήγορση. Θέλουμε τις προτάσεις σας- απόψεις στα προβλήματά του τόπου και την αγωνιστική παρουσία σας. Μόνο η συμμετοχή σας θα ενισχύσει την φωνή μας και την δυναμική μας. Μόνο με την συμμετοχή σας θα έχουμε νίκες.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.
ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ Αξίζει και να Ζεις και να Αγωνίζεσαι για Αυτόν

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου