Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 18 Απριλίου σήμερα......

Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014

Στην Άμφισσα, καλούνται να πληρώσουν το φόρο για τα... αποκαΐδια του ελαιώνα

Κάθε μέρα και μία νέα ιστορία στον αστερισμό του ΕΝΦΙΑ. Στην Άμφισσα, παραγωγοί καλούνται να πληρώσουν το φόρο για τα... αποκαΐδια του ελαιώνα, που καταστράφηκε ολοσχερώς στις περυσινές καταστροφικές πυρκαγιές, την ώρα που η αποζημίωση βρίσκεται στον... πάγο....
Στην έκταση αυτή, η οποία αποτελεί και τον μεγαλύτερο ενιαίο ελαιώνα στη χώρα, παραδόθηκαν στις φλόγες περί τα 40.000 ελαιόδεντρα το καλοκαίρι του 2013, με τους αρμόδιους φορείς να καθυστερούν... επιδεικτικά τις διαδικασίες για τις αποζημιώσεις.
"Δωράκι" του ΕΝΦΙΑ


Και σα να μην έφταναν όλα αυτά, γι' αυτή την έκταση οι παραγωγοί καλούνται φέτος να πληρώσουν και τον ΕΝΦΙΑ! 

Οι παραγωγοί που είδαν τα δέντρα τους να παραδίνονται στην πύρινη λαίλαπα, πραγματοποίησαν συνέλευση στο Σερνικάκι της Άμφισσας ούτως ώστε να συζητήσουν τις επόμενες κινήσεις τους, αλλά και να κάνουν γνωστό το πρόβλημά τους.

 από LAMIASTARGR
"Δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα από τους υπεύθυνους", καταγγέλουν οι παραγωγοί, οι οποίοι θεωρούν "μαύρη επέτειο" τις ημέρες αυτές, κασθώς οι καλλιέργειές τους καταστράφηκαν ολοσχερώς.

Για τις καμένες, λοιπόν, καλλιέργειες πλήρωσαν, όπως καταγγέλουν, φόρο εισοδήματος, το οποίο βεβαίως... δεν υπάρχει και τώρα φορολογούνται και για το ακίνητο το οποίο έχει καεί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου