Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

Ανθήλη - Λαμία σε 45 λεπτά !!!!!!!

Βράδυ Κυριακής ώρα 22.30 είσοδος Λαμίας από Αθήνα.
Μετά την Ανθήλη τα αυτοκίνητα εισέρχονται σε ένα χρωματιστό μονοπάτι και μέχρι λίγο πριν το κόμβο της Αγίας Παρασκευής κινούνται με μέσο όρο ταχύτητας 40-50 χλμ.....
Αυτό είναι το πρώτο μέρος του απίστευτου Γολγοθά που μας υποχρεώνουν να ακολουθήσουμε οι εργολάβοι, με τις ευλογίες η την ανοχή του υπουργού Χρυσοχοΐδη και όλων των ντόπιων πολιτικών και αυτοδιοικητική παραγόντων.
Να ήταν μόνο αυτό θα τους βρίζαμε λιγότερο.
Από εδώ και πέρα αρχίζει το δεύτερο και πιο επώδυνο μέρος του Γολγοθά μας, λίγο πριν την σταύρωση.
Στην διασταύρωση με την παλιά οδό Λαμίας –Στυλίδας η ουρά είναι σχεδόν ένα χιλιόμετρο, ο εκνευρισμός έντονος και τα κορναρίσματα χαλάνε τον κόσμο.
Αλλά που να πάνε οι  προηγούμενοι;
Αφού ούτε ένα φανάρι δεν τοποθέτησαν οι αφιλότιμοι έστω προσωρινό, αλλά ούτε μερίμνησαν να δώσουν οδηγία να βρίσκεται ένα περιπολικό να διευκολύνει την κίνηση.
Μετά από κάνα τέταρτο μπαίνεις επιτέλους στον δρόμο, ακολουθείς πορεία προς Αγία Παρασκευή φτάνεις στο φανάρι της Μεγάλης Βρύσης και περιμένεις κάνα 10λεπτο.
Ξεθεώνεσαι στο βρισίδι προς …πάντα και πάσα πολιτικό.
Κάποια στιγμή περνάς, αλλά λίγο παραπάνω στοματάς ευτυχώς εκεί λιγότερο, στο φανάρι των εργατικών κατοικιών.
Όμως εκεί που λες έφτασα πάλι στοπ στο φανάρι της Ροδίτσας, άντε κάνα 5λεπτο -10λεπτο και εκεί.
Φτάνεις σε οριακή κατάσταση και όταν δεις το πράσινο νοιώθεις μια ανακούφιση λες επιτέλους γαμώτο…
Σιγά ,σιγά την χαρά, γιατί λίγα μέτρα παραπάνω πάλι στοπ, στο φανάρι της Ξηριώτισσας.
Ε δεν αντέχεις άλλο περνάς πάσες τις γενεές από πρωθυπουργό μέχρι τον τελευταίο δημοτικό σύμβουλο της Λαμίας!
Κι όταν κάποια στιγμή μετά από κάνα πεντάλεπτο και πάλι, μπαίνεις στην είσοδο της Λαμίας τότε σειρά έχει το  οργανωμένο  μούτζωμα.
Μουτζώνουν άπαντες με τα δυο χέρια και κατ΄ επανάληψη, όσοι είναι στο πίσω κάθισμα μουντζώνουν και με τα πόδια, ψελίζοντας διάφορα ονόματα ,υπουργών ,αναπληρωτών, βουλευτών,δημάρχων ,συμβούλων!
Κι όχι  μόνο ,μια και είναι  ανοιχτά τα παράθυρα άπαντες, μπροστινοί και … πισινοί φτύνουν ακατάπαυστα και δημιουργούν συνθήκες έντονης βροχόπτωσης. Και ιδού το θάμα, υπουργάρες , βουλευτάδες , δημαρχαίοι και σύμβουλοι ψάχνουν για ομπρέλες.
Πάλι χάλασε ο καιρός ρε γυναίκα πιάσε την ομπρέλα ,μούσκεμα έγινα….
Αν κρατήσει αυτή η κατάσταση κανένα μήνα όπως λένε, τότε προβλέπονται πολλά πλημμυρικά φαινόμενα και όλους τους αναρμόδιους και ανεύθυνους να κολυμπάνε ή και να πνίγονται στο λαϊκό… σάλιο!
Αλλά η αντίδραση τελειώνει εκεί λες κι αν βρίσεις τον βουλευτή ,τον δήμαρχο και τους συμβούλους πλειοψηφίας τε και μειοψηφίας έλυσες το πρόβλημα σου…
Απαιτείται άμεση αντίδραση με ισχυρή κινητοποίηση κι ας αναλάβει όποιος έχει τα κότσια την πρωτοβουλία , μας ξεντρόπιασαν λίγοι ανθηλιώτες προχτές .
Τώρα ποιός;
Η Νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ, οι δημοτικές παρατάξεις της μειοψηφίας ,ο νέος Δήμαρχος που μπορεί να μην ανέλαβε αλλά έχει ήδη την λαϊκή εντολή και είναι και βουλευτής, οι κινήσεις πολιτών;
Ποιός έχει τις …ανάλογες κοχόνες;
lamiafm1.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου