Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

2ος Ποδηλατικός Άθλος Ρούμελης

Εκ μέρους της οργανωτικής επιτροπής του 2ου Ποδηλατικού Άθλου στα βουνά της Ρούμελης, ο εμπνευστής του Άθλου Γιάννης Κατσίκας και ο ποδηλάτης Αλέξανδρος Κωστορίζος παρουσίασαν τα βασικά χαρακτηριστικά του Ποδηλατικού Άθλου Ρούμελης στην εκπομπή...

 “Επι-μένουμε Ελλάδα” την Δευτέρα 28/7/2014.

Ο 2ος Ποδηλατικός Άθλος Ρούμελης στην εκπομπή "ΕΠΙ-ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ" της ΝΕΡΙΤ


Μετά την επιτυχημένη ολοκλήρωση του 1ου Ποδηλατικού Άθλου στα βουνά της Ρούμελης, σας προσκαλούμε την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014 και Ώρα 18.30 στο Συνεδριακό Κέντρο Σπερχειάδας, όπου θα αναγγελθεί η διεξαγωγή του 2ου Ποδηλατικού Άθλου στα βουνά της Ρούμελης. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει παρουσίαση των καλύτερων στιγμών του 1ου Ποδηλατικού Άθλου στα βουνά της Ρούμελης και ενημέρωση για τις συνθήκες διεξαγωγής και οργάνωσης της ακόμη καλύτερης συνέχειάς του!
Ο 2ος Ποδηλατικός Άθλος στα βουνά της Ρούμελης έρχεται!!
Με εκτίμηση,
Η Οργανωτική Επιτροπή
Για όσους θέλουν να παρευρεθούν δίνεται επίσης η δυνατότητα να μεταφερθούν με την υπεραστική συγκοινωνία του Κτελ Φθιώτιδας. 17:45 θα αναχωρήσουν από την κεντρική στάση του Υπεραστικού Κτελ (πλησίον Ορφανοτροφείου). Μπορείτε να περιμένετε και στις επόμενες στάσεις αν σας εξυπηρετεί, κατά μήκος της διαδρομής Λαμίας – Σπερχειάδας πχ Παγκράτι, Καλύβια, Φανάρια Σταυρού, κλπ.
ΠΡΟΣ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ & ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ:
Μετά την ανακοίνωση του ποδηλατικού άθλου στα βουνά της Ρούμελης θα ακολουθήσει και η έγγραφη υποβολή δηλώσεων συμμετοχής!!!
Μικρές στιγμές του 1ου Ποδηλατικού Άθλου στα βουνά της Ρούμελης: http://www.youtube.com/watch?v=SkrIBWWx9_A

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου