Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Άνδρας με καραμπίνα σκόρπισε τον πανικό στην Λαμία

Κομπάρσοι σε επικίνδυνη αστυνομικοί ταινία, αισθάνθηκαν όσοι βρέθηκαν στις 10 περίπου το βράδυ στην οδό Καρπενησίου στη Λαμία....
Άνδρας οπλισμένος με καραμπίνα έκανε ξαφνικά την εμφάνιση του απειλώντας ότι θα πυροβολήσει και βρίζοντας περαστικούς και κατοίκους της περιοχής.
Ένας κάτοικος ενημέρωσε την αστυνομία και στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. και περιπολικά, που απέκλεισαν την περιοχή. Ο νεαρός άνδρας όμως, στη θέα τους, αντέδρασε έντονα, ενώ δεν δίστασε να πυροβολήσει κατά των αστυνομικών, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανείς. Οι αστυνομικοί προσπαθούσαν για αρκετή ώρα να τον ηρεμήσουν και να τον πείσουν να παραδοθεί. Ο οπλισμένος άνδρας όμως αντιδρούσε και γινόταν όλο και πιο επικίνδυνος, περπατώντας στην περιοχή και προτάσσοντας επιδεικτικά την καραμπίνα που κρατούσε. Τελικά, μετά από αρκετή ώρα και με τη μέθοδο της απασχόλησης, οι αστυνομικοί με κίνδυνο της ζωής τους, όρμησαν πάνω του και τον αφόπλισαν, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανείς. Ο νεαρός οδηγήθηκε στο μέγαρο της αστυνομικής διεύθυνσης Φθιώτιδας.
lamiastar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου