Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου.....

Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Αποπειράθηκαν να τον ληστέψουν αλλά ο ταχυδρόμος έσωσε τις συντάξεις από τους ληστές στον Ορχομενό

Σε εξέλιξη αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη δύο (2) δραστών, που αποπειράθηκαν να ληστέψουν ταχυδρομικό διανομέα, στην ευρύτερη περιοχή του Ορχομενού Βοιωτίας...

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αστυνομικών Αρχών, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο (2) αγνώστων δραστών, οι οποίοι σήμερα (01-07-2014), περίπου στις 08:40΄το πρωί, αποπειράθηκαν να ληστέψουν 54χρονο ταχυδρομικό διανομέα, στην ευρύτερη περιοχή του Ορχομενού Βοιωτίας.
Ειδικότερα, την ώρα που ο 54χρονος διανομέας κινούταν με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο σε επαρχιακή οδό (εκτός κατοικημένης περιοχής), με σκοπό τη διανομή συντάξεων σε συνταξιούχους της περιοχής, οι δράστες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, αποπειράθηκαν αιφνιδιαστικά να ακινητοποιήσουν το όχημά του και να αφαιρέσουν τα χρήματα που μετέφερε.
Συγκεκριμένα οι δράστες πυροβόλησαν δύο φορές με όπλο (πιθανόν πιστόλι) κατά του οχήματος, πλην όμως ο 54χρονος αντέδρασε, ανέπτυξε ταχύτητα και κατάφερε να διαφύγει από το σημείο χωρίς να τραυματιστεί.
Άμεσα στην ευρύτερη περιοχή, κινητοποιήθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, συγκροτήθηκαν συνεργεία ελέγχων σε κομβικά σημεία και πιθανούς δρόμους διαφυγής και διεξάγονται εκτεταμένες έρευνες, για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.
Τις αστυνομικές έρευνες καθώς και το προανακριτικό έργο, διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς.

1 σχόλιο:

  1. Βοιωτία: Το... βατερλώ της σκληρής συμμορίας των 4 Αλβανών - Ο απόλυτος αιφνιδιασμός που έφερε χειροπέδες!



    Οι 4 δράστες που ζούσαν στη Λιβαδειά κατέληξαν με χειροπέδες σε αστυνομικό τμήμα και εκεί άνοιξαν τα στόματά τους...
    Η αστυνομία μέσα σε λιγότερες από 24 ώρες κατάφερε να εξιχνιάζει την χθεσινή απόπειρα ληστείας που έγινε σε βάρος ταχυδρομικού διανομέα στην περιοχή του Ορχομενού....
    Σύμφωνα με πληροφορίες του lamiareport.gr, δράστες είναι 4 Αλβανοί, που διέμεναν στη Λιβαδειά. Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς κρατούν και ανακρίνουν τους 4 δράστες και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι δυο από αυτούς φέρεται να έχουν ομολογήσει.

    Χθες το πρωί (01-07-2014), την ώρα που ο ταχυδρόμος πήγαινε στο χωριό Παύλο στην περιοχή του Ορχομενού, οι δυο από τους δράστες πετάχτηκαν στο δρόμο με τα πιστόλια στα χέρια και προσπάθησαν να τον σταματήσουν. Όταν ο 54χρονος ανέπτυξε ταχύτητα τον πυροβόλησαν δυο φορές, ευτυχώς χωρίς να τον τραυματίσουν.
    Οι αστυνομικοί,που κινητοποιήθηκαν άμεσα και έκαναν πολλές προσαγωγές στην ευρύτερη περιοχή, από την προανάκριση και τις πληροφορίες που είχαν στη διάθεσή τους κατάφεραν να εξιχνιάσουν την υπόθεση.
    Πηγή: lamiareport.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή